Dinute parašė:
Duoda ir naktinius, ir chalata. Nebijokit nauju prašyt, jeigu kas 🙃
Chalato tikrai nedave, tik ligoninės marškinius
Josvainių g. 2, KaunasDinute parašė:
Duoda ir naktinius, ir chalata. Nebijokit nauju prašyt, jeigu kas 🙃
Gerda- parašė:
O buvo realiai ka isidejot i krepsi bet nereikejo nes dave? Arba atvirksciai kad truko?
Na tai, kad duoda tik marskinius gimdymui ir chalata. Daugiau viska savo reikia tureti. Kiel pamenu
Gerda- parašė:
O buvo realiai ka isidejot i krepsi bet nereikejo nes dave? Arba atvirksciai kad truko?
Realiai gavau tik chalatą(visai geras,net savo nenaudojau) ir naktinius. O visa kita turėt savo. Aš turėjau 3 rankšluosčius ir man visų reikėjo, vaikui turėkite visokių vystyklų, Merliuku, paluciu, nes stovi vystymo stalas be nieko, o prausti reikės dažnai
Gerda- parašė:
Gimdymui ten nieko ir nereikia tik turėt savo vandens ir rubelius naujagimiui🙂
leila123 parašė:
Realiai gavau tik chalatą(visai geras,net savo nenaudojau) ir naktinius. O visa kita turėt savo. Aš turėjau 3 rankšluosčius ir man visų reikėjo, vaikui turėkite vis…
Aj vaikeliui situ nera..tai reik isidet...pries beveik 7m tai visus vystykliukus pamenu dave. Aciu. O pvz tualetinio popieriaus nereik?
Gerda- parašė:
Aj vaikeliui situ nera..tai reik isidet...pries beveik 7m tai visus vystykliukus pamenu dave. Aciu. O pvz tualetinio popieriaus nereik?
Aš turėjau savo, bet buvo. Iš esmės geriau turėti manau
LaQueen parašė:
Gimdžiau lapkričio mėnesį, davė ir chalata. Žinau juk kaip chalatas atrodo 😁
Gerda- parašė:
Teoriškai nereikia, bet praktiškai geriau turėkit. Buvo vieną kartą, kad nebuvo jo ten, tai savi nusinešiau. Bet ir taip jis ten toks kaip akropoly, plonas ir aštrus. Tai savas maloniau
Gerda- parašė:
Tualetinio popieriaus pasiimk, nes ten labai greit jis dingsta 😊
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai