Gerda- parašė:
O ten nenori cp? As net nezinau kaip tokiu atveju...as lankausi pas ta daktara tai pas ji ir cp bus
Ten tik polikninika ji ginekologe ji gimdimu nepriema ka daryt tokiu atveju?
Josvainių g. 2, KaunasGerda- parašė:
O ten nenori cp? As net nezinau kaip tokiu atveju...as lankausi pas ta daktara tai pas ji ir cp bus
Julija1 parašė:
As irgi poliklinikoj lankiausi, mano gyd nepriema gimdymu, tai siuntima operacijai israse
neri. parašė:
As irgi poliklinikoj lankiausi, mano gyd nepriema gimdymu, tai siuntima operacijai israse
Nzn kaip ji bet pabandysiu paklaust kai nesiu atsakyma gale men turiu paskambint kazkokius tyrimus turiu atlikt dar
neri. parašė:
Neturejau savo, kai mane pastate, akusere paklause ar turiu, sakau ne. Sako bet su juo butu daug lengviau, mes turim pardavimui, gal norit pabandyt. Galvojau aisku …
Geras, nu as turiu nusipirkus, tai isidesiu pabandymui
Julija1 parašė:
Nzn kaip ji bet pabandysiu paklaust kai nesiu atsakyma gale men turiu paskambint kazkokius tyrimus turiu atlikt dar
Tada jo manau turi su daktare sneketi, turi ji parasyt kazka, dar manau pasitark tu su ja gal patars pas ka verta tartis del cp
Gerda- parašė:
Tada jo manau turi su daktare sneketi, turi ji parasyt kazka, dar manau pasitark tu su ja gal patars pas ka verta tartis del cp
Aha nes vistiek parasyta kad apsisukis virgstele vien del to noriu cp supirma pries gala atsisedo uztat cp dare
Julija1 parašė:
Aha nes vistiek parasyta kad apsisukis virgstele vien del to noriu cp supirma pries gala atsisedo uztat cp dare
Man su pirmu aukstas spaudimas buvo, o dabar rande yra mioma tai negaliu gimdyt nes gali trukt randas
Gerda- parašė:
O ar naktinius duoda su chalatu
Julija1 parašė:
O ar naktinius duoda su chalatu
Duoda ir naktinius, ir chalata. Nebijokit nauju prašyt, jeigu kas 🙃
Dinute parašė:
Duoda ir naktinius, ir chalata. Nebijokit nauju prašyt, jeigu kas 🙃
Aciu🥰
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai