Neleee parašė:
Manau buna ir taip. Cia yra ant tiek individualu, kad gali buti ivairiausios situacijos.
Taip tikiuosi,kad greitai pasimatysiu su mažyle 🤩 atrodo maudžiaaa va gal jau 😁🤗
Josvainių g. 2, KaunasNeleee parašė:
Manau buna ir taip. Cia yra ant tiek individualu, kad gali buti ivairiausios situacijos.
Taip tikiuosi,kad greitai pasimatysiu su mažyle 🤩 atrodo maudžiaaa va gal jau 😁🤗
Baby14 parašė:
Na pamaudenimai yra nestumo pabaigoje normalu. Tai dar nereiskia, kad lb greitai gimdysite. Kai jau prasideda tie rimtieji reikalai tai ten jau maudenimais nepadavinsi ir klausimu kaip ir nelieka. Kadangi dar tik 38 sav eina, dar cia gali nieko ir nebuti greitai.
As pvz pagimdziau tik 40+8, o su 1 cm atsiverimu pravaiksciojau menesi ar ilgiau.
Neleee parašė:
Na pamaudenimai yra nestumo pabaigoje normalu. Tai dar nereiskia, kad lb greitai gimdysite. Kai jau prasideda tie rimtieji reikalai tai ten jau maudenimais nepadavi…
Žinoma :))) lauksiu tiesiog :))
leila123 parašė:
Aš, kai važiavau pasitikrinti galvojau tikrai paruošiamieji, nes nebuvo dar labai skausminga, bet man appsas contraction timer pradėjo rodyt "get ready for hospital…
Man lygiai tas pats. Jei neprogramele būčiau ejus miegot 😁
Baby14 parašė:
Tai čia ne visoms su 3-4 cm kažkokie skausmai buvo taip?:))
Man kažkas panašaus į paruošiamuosius (aš taip galvojau, nes paruošiamieji buvo užėję tik 3 kartus, parą prieš gimdymą, tokie 3 sąremiai vakare, valandos intervalu)., pusę laiko gimdykloj miegojau, tai nebuvo taip baisu. Sąremiai užeidavo nepastoviu dažnumu, būdavo ir kas 20 min, tai miegot sugebėjau į tarpus. Man sunku būdavo tik į wc nueit, nes kitam koridoriaus gale jie.. O ėjau dažnai, nesuprantu kodėl gimdykloj nėra wc.
leila123 parašė:
Man kažkas panašaus į paruošiamuosius (aš taip galvojau, nes paruošiamieji buvo užėję tik 3 kartus, parą prieš gimdymą, tokie 3 sąremiai vakare, valandos intervalu)…
Supratau,man gaaal labai retai kartais suema atleidžia. Bet dažiniausiai tieisog maudžia
Baby14 parašė:
Tai čia ne visoms su 3-4 cm kažkokie skausmai buvo taip?:))
neturėjau jokių nei skausmų, nei paruošiamųjų, buvo didelė nuostaba, kai atvykus užbaigt nėštumo pasakė jog 3cm atsivėrimas
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai