Baby parašė:
Aha, tik maudeno,kai buvo 3cm, paskui kai buvo 4cm po 4val tai nubėgo vandenys, ir jau nebe tik maudeno 😁
Supratau,na įdomu per kiek laiko man kažkas prasidės 😊
Josvainių g. 2, KaunasBaby parašė:
Aha, tik maudeno,kai buvo 3cm, paskui kai buvo 4cm po 4val tai nubėgo vandenys, ir jau nebe tik maudeno 😁
Supratau,na įdomu per kiek laiko man kažkas prasidės 😊
Baby14 parašė:
Ir per kiek pagimdėt?![]()
Per 11 val. Per 8 val atsidarė iki 10 cm, tai per naktį prabuvau gimdykloj.
leila123 parašė:
Per 11 val. Per 8 val atsidarė iki 10 cm, tai per naktį prabuvau gimdykloj.
Nu va,smagu
Baby14 parašė:
Man rado tik 1 cmnamie,aš
![]()
O jum tiesiog maudeno? Oho,su 3cm jau į gimdyklą vedė
Mane irgi su 3 cm jau i gimdykla nusiunte (tik klinikose gimdziau, ne klinikinej). Istikro centimetrai centimetrams nelygu. Juk ziuri dar ir ka aparatas rodo. Mano atveju jau su 3 cm pasake, kad gimdymas prasidejes ir i gimdykla. O Marijampolej su tais paciais 3 cm nusiunte namo. Tik skirtumas tas, kad kai vakars Marijampoles ligoninej buvau tai tuo metu saremiai kaip ir dinge buvo. Tai aparatas matyt nieko nerode ir pasake, kad dar negimdau. O kai i Kauna nakti atvaziavom jau lb skaudejo, todel matyt ir aparatas jau rode. Ir gimdykloj isgulejau su tais paciais 3 cm dar 16 valandu kol nesuleido skatinamuju. Per ta laika jau ir epidura padare, o kaklelis be skatinamuju niekaip nejudejo.
Neleee parašė:
Mane irgi su 3 cm jau i gimdykla nusiunte (tik klinikose gimdziau, ne klinikinej). Istikro centimetrai centimetrams nelygu. Juk ziuri dar ir ka aparatas rodo. Mano …
Tai dabar jei man 1cm atsivėres,tai bet kada gali staigiai atsiverti 3-4cm ? Ir nejausti,kažkokių stiprių sąremiu?
Baby14 parašė:
Tai dabar jei man 1cm atsivėres,tai bet kada gali staigiai atsiverti 3-4cm ? Ir nejausti,kažkokių stiprių sąremiu?
Taip, gali atsivert ir dar daugiau. O gali but labai skausminga ir vos 1cm atsivert. Visos tokios skirtingos, vis kazkas kitaip
Women. parašė:
Taip, gali atsivert ir dar daugiau. O gali but labai skausminga ir vos 1cm atsivert. Visos tokios skirtingos, vis kazkas kitaip![]()
Na,įdomu kiek čia laiko lauksim 😊
Baby14 parašė:
Aš, kai važiavau pasitikrinti galvojau tikrai paruošiamieji, nes nebuvo dar labai skausminga, bet man appsas contraction timer pradėjo rodyt "get ready for hospital", buvo pora sąremiu ne skaudžių labai, bet jsu kas 3 minutes vienu metu ir apssas mirgėjo "energency, true labor". Gulėjau ir juokas ėmė iš savęs, kad aš nesuprantu, o apssas rašo, tai nusprendėm važiuot pasitikrinti. Buvo 3 cm ir natūraliai per naktį atsivėrė iki 10 cm. Tai jeigu ne apssas būčiau nuvažiavus turbūt daug vėliau, nes būčiau galvijus paruošiamieji. Aišku kiekvienai skirtingai.
leila123 parašė:
Aš, kai važiavau pasitikrinti galvojau tikrai paruošiamieji, nes nebuvo dar labai skausminga, bet man appsas contraction timer pradėjo rodyt "get ready for hospital…
Man tiesiog maudžia pilva nugara , nėra taip kad suema atleidžia. Todėl nuvariau į priemimą. Bet va rado tik 1cm. Bet ,praeina ir vėl ištisai maudžia
Baby14 parašė:
Manau buna ir taip. Cia yra ant tiek individualu, kad gali buti ivairiausios situacijos.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai