vglb parašė:
o del lt daktaru tai tik duok jiem, neduosi tai pamatysi snuki surauktabet kai as suniuka savo gimdziau tai niekamne ct nedaviau
blemba db kai atsimenu, tokie abu jaunuciai su vyru man 18 vyrui 20, atvaziavom su 100lt kisenei, galvojom duosim kam nors, bet ne tas galcoj buvo, nei zinojom kam nei kiek, 6 daktarai buvo prie manes, tai nesamone kazka duoti, viena jaunute prieeme paty gimdyma, tokia faina ir ranka palaike, bet va gaila neatsimenu nei vardo nei pavardes
bet kai pagimdziau taaaaaip valgyt norejau, tai uz tuos 100lt vyras vare i kavine 3 pyragelius nupirko
o uz likusius tai atejpo fotografe fotkino tai jai sumokejau
ir ne vejais lt isejo
blyn db manfdra esu, zinau kaip kas, ir naglesne esu, ir velniu per tiek laiko priedus esu, tai oij jei reiks ir pasokdinsiu
bet va vel vyro gaila, sedejo niekom padet negalejo, tik ziurejo i mane pilnom akim asarom
tik as jaum rekiau linai paduok zirkles, buk gera spaduok, man reik kazkaisp nusizudyti
![]()
![]()
tai db kai pasnekam, tai ir juokas ima, o td as svajojau apie zirkles
![]()
![]()
prikoliste tu

bet kai as suniuka savo gimdziau tai niekamne ct nedaviau
tik as jaum rekiau linai paduok zirkles, buk gera spaduok, man reik kazkaisp nusizudyti
as skaiciau cia TD kur apie gimdymo istorijas raso, nu ten viena mamyte taip juokingai gimde, zinok iki asaru zvengiau, daviau vyrui paskaityt tas ir juokesi