2011.09.25 10:00 (prieš 14 m.)
sveikos,jau senokai rasiau cia,bet vis perskaitau ka jus rasote
mums jau 7 menuo ipusejo,mazoji vis dar su trimis dantukais apacioje,virsus visas sutines, turetu irgi pasirodyti dantukas,nes lygtais jau baltuoja.Elinute pradejo vel sloguoti,koseti,temperaturos neturi.reiks 1adieny eiti pas gydytoja,kad plaucius paklausytu.duodu as jai pakvepuoti jodo garais,patrinu padukus su Resorbano tepalu ir krutinele ir duodu syrupo Prospano ir turiu tokia savo vaistazoliu arbata tai duodu gerti.nu gal kaip nors issigydysiu be stipresniu vaistu
atrodo mes bunam namuose, ir einame i lauka niekur su masina nevazinejam,bet vistiek kazkur persalo.ir nieko cia nepadarysi vistiek sirgs.valgo mergina mano daug,sveria jau 11,4kg, ugis 74cm
kuo tuolyn tuo vis labiau man jau ja sunku nesioti, o dar gyvenu penktame aukste
tai turiu ka veikti.o kaip jus mazyliai ar serga?naktimis tai is viso prastai miega.blaskosi per miegus,pries dvi dienas as tik 5.30 uzmigau,nes visa nakti ji prasivarte.ziuriu pro langa,kiti zmones jau i darba keliasi,o as dar tik einu miegoti.prastai mums nakti sekasi
kazin kada ji bent po 2-3 kelsis,nes ne as nepailsiu ne jinai.diena miega dar tris kartus, po 1-3 valandas.gal sakau jinai diena persimiega
bet jeigu nepaguldysiu tai jinai man zys.kaip jums naktys praeina?
Elinute jau vartosi i visas puses,sedi jau tvirtai,bando koja parietusi i prieky sliausti tik dar nepavyksta,atgal jau nusirita kur jai reikia ir pasiima ka jai reikia
su tuo savo geriausiu draugu-papkiu graziai zaidzia,ikisu sauksta koses i burna tada jinai papki isikisa,as istraukiu vel sauksta koses,tada jinai vel papki,taip ir zaidziame