kukte parašė:
lutte,sveikinam Tituka pagaliau išsikapanojus iš liguir jau tikrai,kad karaloginis vaikis
![]()
aciu aciu
jau tos ligos
smagu kad visi forumieciai sveiksta
kukte parašė:
lutte,sveikinam Tituka pagaliau išsikapanojus iš liguir jau tikrai,kad karaloginis vaikis
![]()
aciu aciu
jau tos ligos
smagu kad visi forumieciai sveiksta
sveikos, va prisedau
grizom is miesto, einant vaikas uzmigo vezime, as apsitvarkiau namucius, aikui valgyt baigiu padaryt, pati pavalgiau, paskui viena po kitos drauges tik skambina raso
bizi lb
bet spejau tiek pasidaryt,o mazius kaip miega taip miega
leido spet viska padaryt, tik dar liko morku sultis isspaust, nenoriu db spaust, nes garsiai
rubai ir skalbia, snd as kaip ta is karsono, kaip ji vardu ta seimininke
beja snd ruosiu vaikiukui makaronus, kajus gaminat?
dabar va kaip mano Neidukas kaip isgasdino mane
nepatikesit...
as ziuriu tv, viena akim tv, kita i vaika, jis ant kilimo zaide, toks geras ramus, kazkaip ziuriu lyg kazka burnoj turi, bet taip nelabai mates, labiau sirdis turbut jaute
prieinu greit, o jis man dar neleidzia krapstyt, nei ziuret nieko... supratau kad turi kazka... kai sukisau greit pirsta, o ka manot ka istraukiau????
o 5 piskes
(cia angliski 5 centai)
visad siurbliuoju, bet siurblys nelabai koks, reik nauja pirkt ... bet kaip ten nusimete nesuprantu, saugau atrodo vis, o cia matai randa jis visokiu centu .. gerai kad gerai baiges
Ruta27 parašė:
dabar va kaip mano Neidukas kaip isgasdino mane![]()
![]()
![]()
nepatikesit...
as ziuriu tv, viena akim tv, kita i vaika, jis ant kilimo zaide, toks geras ramus, kazkaip ziuriu lyg kazka burnoj turi, bet taip nelabai mates, labiau sirdis turbut jauteprieinu greit, o jis man dar neleidzia krapstyt, nei ziuret nieko... supratau kad turi kazka... kai sukisau greit pirsta, o ka manot ka istraukiau????
o 5 piskes
(cia angliski 5 centai)
visad siurbliuoju, bet siurblys nelabai koks, reik nauja pirkt ... bet kaip ten nusimete nesuprantu, saugau atrodo vis, o cia matai randa jis visokiu centu .. gerai kad gerai baiges![]()
vajetau... tie vaikai lipa,krenta ir kisa kas papuola y burnyte ,, zinok man vakar vos inforkto neyvare tiksliau yvare
taipat ziurejau tv ir vaika kartu jis sau zaide su zaislais salia manes as isejau y virtuve atsinesti sulciu girdziu klyklia nesavo balsu !!!!!! begom atbegau ziuriu trenkesi galvyte y tuos jobaniskus angliskus (zidinius kur viduri vos ne kamabrio ir dar neveike) tai aciu dievui neprasiskele galvytes :((((( jis man verke bet taip keistai ziuriu as y ji, kaujei tik pasipyle is burnytes !!!!!!!! galvojau isprotesiu greit y vonia plauti su saltu vandeniu bet praejo matyt prisikando liezuviuka ar dantenas ;// bet taip gali ir numirti kai matai savo maziuka tokioi sitaucijoi sirdele virpa iki dbr ;//
Puma10 parašė:
vajetau... tie vaikai lipa,krenta ir kisa kas papuola y burnyte ,, zinok man vakar vos inforkto neyvare tiksliau yvaretaipat ziurejau tv ir vaika kartu jis sau zaide su zaislais salia manes as isejau y virtuve atsinesti sulciu girdziu klyklia nesavo balsu !!!!!! begom atbegau ziuriu trenkesi galvyte y tuos jobaniskus angliskus (zidinius kur viduri vos ne kamabrio ir dar neveike) tai aciu dievui neprasiskele galvytes :((((( jis man verke bet taip keistai ziuriu as y ji, kaujei tik pasipyle is burnytes !!!!!!!! galvojau isprotesiu greit y vonia plauti su saltu vandeniu bet praejo matyt prisikando liezuviuka ar dantenas ;// bet taip gali ir numirti kai matai savo maziuka tokioi sitaucijoi sirdele virpa iki dbr ;//
eina sau kaip ziauriai
tikrai jau gali sirdis sustot
ai maniskis dar snd kede uzsimete, ant saves ... tik ziuriu kede krenta su juo, bande atsistot turbut, nespejau nuziuret,...
nu jie sugeba
kukte parašė:
![]()
Mariuka su menesiadieniu
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai