Ritata parašė:
SNOPSIKE----su gimimo diena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kiek veluoju, bet su gimtadieniu
Ritata parašė:
SNOPSIKE----su gimimo diena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kiek veluoju, bet su gimtadieniu
Aciu uz atsakymus mamytes
mes siandien visa diena per ryanair bandem uzsakyti,tai zodziu arba tas tinklalapis nebeveikia, arba iki metu galo nebera skrydziu. Nes kaip tik nustatau data, taip ismeta kad Ta savaite nera skrydziu. Tao liko wizzair, ziuresim gal ten ka rasim. Bet ten kainos sokineja akyse, rodo viena,paspaudi uzsakyti rodo jau 100eu daugiau, nieko nebesuprantu su tais lektuvais.
Beje ar skrendant reikejo pries tai paskiepyti vaika? Del tuberkuliozes skiepo tai cia skiepija tik nuo 6 menesiu, o Kirk zinau UK tik gimus ar klystu?
Kristinav parašė:
Gabriele ir Auguste su meniasiadieniais![]()
sveikinu visus mazylius ir mazyles su menesiadieniais
o taip pat ir ju mamytes
vada, tikiuosi, kad tavo maziukui jau geriau
butinai pasiskambink su gydytoja jei ka. manau, kad dantukai. mano maziukui tas pats buvo, bet jis buvo po skiepo.
mes siandien is sodo grizom, pora dienu pailsejom su Margiriuku
atitrukau ir atsigavau, buvo super
mano sunenas bei brolienes 2 dukrytes su mano suneliu pastoviai zaide, gugavo, lauke buvo
mazius tiek pavargdavo, kad miegojo nuostabiai
o nakti ismiegojo net 9 valandas!
ir man buvo i nauda aplinka pakeist.
snopsike parašė:
Aciu visoms uz sveikinimus.
Kvieciu prie gimtadieninio torto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kaip skaniai atrodo
vada parašė:
ji atostogauja, tai skambinausi sesutei, nes turiu tik jos tel nr. tai sake, kad gali buti ir koks virusiukas siuo metu, o mes kaip tik gi masaziukus vaiksciojom, tai pagalvojau ir apie tai ar nebusim ten ko pasigave. dabar stebesiu temperatura ir jei kils tada eisiu pas pavaduojancia gyd. gaila, kad teks atideti kelione pas senelius, kurie mus taip laukia![]()
sveikite greiciau
Karna parašė:
Merginos, o gal priimam ir ne lapkritukes? Juk svarbu, jog atejes zmogus atsinestu analogiska interesa musiskiam?
Na lai kudinasi drauge, svarbu butu aktyviu?
yra ir uz, ir pries
is dalies pritariu tau, is dalies nenoreciau svetimu
Raimoske parašė:
na man asmeniskai nesvarbujai nenorit galima kitu ir nepriimti ir buti tik savos
![]()
aha
kaip bus, taip
LadyWu parašė:
Aciu uz atsakymus mamytesmes siandien visa diena per ryanair bandem uzsakyti,tai zodziu arba tas tinklalapis nebeveikia, arba iki metu galo nebera skrydziu. Nes kaip tik nustatau data, taip ismeta kad Ta savaite nera skrydziu. Tao liko wizzair, ziuresim gal ten ka rasim. Bet ten kainos sokineja akyse, rodo viena,paspaudi uzsakyti rodo jau 100eu daugiau, nieko nebesuprantu su tais lektuvais.
Beje ar skrendant reikejo pries tai paskiepyti vaika? Del tuberkuliozes skiepo tai cia skiepija tik nuo 6 menesiu, o Kirk zinau UK tik gimus ar klystu?
LadyWu - manoji kita diena po gimimo gavo sita skiepa. ( gyvenu uk)
Viktoriuk parašė:
pasirodom ir mes![]()
sveikos mamytesvis paskaitau ir neturiu laiko kada parasyt. Visus leliukus su menesiadiniu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Maciau kalbejot apie tai kiek vaikiukai isvalgo ml misinuko, tai mano mazoji labai mazai valgo buna kad ir 120ml neisvalgo![]()
Kazkuri mamyte (nepamenu niko) norejo isbandyti Hipp comfort, tai va mes valgem sita misinuka 3menesius, galiu pasakyti kad labai geras, na bent jau mums tiko i patiko, dar vienas pliusas kad sutvarke visas problemas su viduriukais (mazyle pradejo kakoti kiekviena diena nes turejom daug bedu del to )
Tai va tiek norejau pasakyti![]()
grazuole kokia
Karna parašė:
Ir kalbu ne apie eliminavima tam tikru nuolat skaitanciu nariu musu tema, bet nerasanciu, lai jie buna grupeje, o apie tai, jog uzrakinus grupe, musu pokalbiu nemes paieskai i google ir ivedus tam tikrus raktazodzius, musu pokalbiu paieskose nesimatys![]()
o cia as tikrai uz
nelabai noreciau, kad mano rasliavas galetu betkas skaityt gugle
2 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai