Bageeriki parašė:
Labas, Mirena. O kuri cia skaitosi nzn, bet sita nepigi - lyg dabar akcija tai apie 420 lt kainuoja
jo ta brangesne penkiem metam,as ir ja desiuos,pas olga desiuos tikiuosi geriau ides negu svatras...
Bageeriki parašė:
Labas, Mirena. O kuri cia skaitosi nzn, bet sita nepigi - lyg dabar akcija tai apie 420 lt kainuoja
jo ta brangesne penkiem metam,as ir ja desiuos,pas olga desiuos tikiuosi geriau ides negu svatras...
gintariaa parašė:
Sveiki! Dukryte taip pat gime geguzes 1Pasirinko grazia diena paneles
Kaip praejo gimdymas?
gerai, greitai gime ir kaip daktare sake be skausno, tik kazkodel man taip neatrode
sake gimdydama sypsojaus
vos spejom i ta dienhe gime 23: 45
spangse parašė:
maniske irgi suprantacia mums du men.
nu kokia grazuoliuke
asdaiva parašė:
Sveikutecia atvykusi
Grazi mazyle
aciu labai
dirbanti parašė:
sveikos...merginos siand kogero susirgau mm,as girdejau,jei maitini tai nesergi o kaip baigiasi pienas tada susergi,o as maitinu ir va susirgaujei tai mm tai vis…
man ir tas pats lengvas sirgimas,buvo,pieno nepamazejo o kaip tik padaugejo tas penkes dienas..Ir pirmuosius kai auginu ir puse metu maitinau ir sirgau savo ligom...
AVOJ parašė:
as Gabija gimiau 05 01, gyvenu Klaipeda- Pagegiai, kaip mamai uzplaukiao cia mums 2menesiukai buvo o cia snd malonu susipazint
![]()
LABAS as Ignas...Koks svoris ,ugis?
AVOJ parašė:
as Gabija gimiau 05 01, gyvenu Klaipeda- Pagegiai, kaip mamai uzplaukiao cia mums 2menesiukai buvo o cia snd malonu susipazint
![]()
labas
kokia grazuole tu
mes taip pat is Pagegiu,tik siuo metu Vokietijoje gyvename
AVOJ parašė:
gerai, greitai gime ir kaip daktare sake be skausno, tik kazkodel man taip neatrodesake gimdydama sypsojaus
vos spejom i ta dienhe gime 23: 45
Haha
musu gimimo laikas 23:59
gintariaa parašė:
Hahamusu gimimo laikas 23:59
![]()
vos spejot ir
asdaiva parašė:
kaip graziai cia jus atrodot ypac ta pirma foto kur atkisusi uzpakaliuka ir uzmerktom akytem atrodytu kad taip miega![]()
nu jinai cia jau ir snaude taip
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai