MerGYtEaa parašė:
As tai nesenai prasirgau siokiu tokiu, pas mane chroniska sloga, tai jin dabar yra padidejusio daugiau kaip ir jauciuosi gerai
tik erzina jau tai kad nhejauciu vaikucio pilvuke, net sunelis kartais pakalbina sako sesut judek, mama praso
tai taip juokas suima, kad net asareles isrieda, nieko busiu kantri ir sulauksiu tikrai
![]()
As pastebejau,kaip tik pradedu lauktis,ir visi nestumai sutampa saltu sezonu,tai taip ir uzsibaigia visi mano kosuliai ir slogos,o taip tai buna kosulys toks nenormalus nuo spalio iki balandzio.Temperaturos tai niekad gyvenime neturejus,nebent kai buvau maza.Taip sciu D ir mano merginos auga sveikos.
Kas del judesiu tai as jau pradejau jaust nuo 17 sva.bet jau dabar vel atrodo nelabai zymiai jauciasi,kai va rasau ka prie kompo pasilenkus,tai jauciu,kad kazkas kruta pilvo apacioj,o kai sedziu ramiai nelabai.Nors trecias nestumas,bet toks vaizdas,kad pirmas
,vis nesusigaudau,kada sujuda.Penktadieny ir as eisiu pas gydytoja tai reiks isiklausinet,gal kitai savaitei uzrasys ecoskopa,labai rupi suzinot kas,viultis vis nemirsta,mazu bus