Kristinute. parašė:
As esu is kursenu (sauliu raj) tai is sio forumo dar neteko nei su viena mamyte susitikti - gaila... :/
o as va vakar buvau su naujininku mamom susitikus suorganizavom susitikima :)) labai fainai buvo :))
Kristinute. parašė:
As esu is kursenu (sauliu raj) tai is sio forumo dar neteko nei su viena mamyte susitikti - gaila... :/
o as va vakar buvau su naujininku mamom susitikus suorganizavom susitikima :)) labai fainai buvo :))
Jinta parašė:
Kaip maloniai nustebino Junytė, kai įtaisiau ją ir palikau lovoj, nuėjau paimti fotiko, ateinu, o ji šypsosiJau apie 10 min. viena ten sau ir žaidžia, aš virtuv…
kaip pasikeitus nuo tada kai gimė
jau didelė pana
Žinok maniškis pamato kad manęs aplink nėra, iš karto verkt pradeda, antras dantukas lenda, labai ne kaip, irzlus lb
Jinta parašė:
Kaip maloniai nustebino Junytė, kai įtaisiau ją ir palikau lovoj, nuėjau paimti fotiko, ateinu, o ji šypsosiJau apie 10 min. viena ten sau ir žaidžia, aš virtuv…
mano tai vietoj neisbuna... kuliais eina
db miega ant musu lovos tai einu vos ne kas min ziuret ar neatsikele
editajon parašė:
as busiu dektrete metus laikoi darba vasario 4 diena , bet kaip nenoriu
![]()
nenoriu net pagalvot, cia anglijoje niekas ilgai neleidzia sedet
![]()
ir mokes ma…
o tai i darzeli dar neve\\\\
editajon parašė:
as busiu dektrete metus laikoi darba vasario 4 diena , bet kaip nenoriu
![]()
nenoriu net pagalvot, cia anglijoje niekas ilgai neleidzia sedet
![]()
ir mokes ma…
i darzeli nepaprasciau butu vest, kai dirbt pradesite? ar anglijoj tokiu maziuku nepriima?
labas rytas,o maniske vis dar miega,net keista,kyla visada labai anksti isleidziam broliuka i mokykla ,pazaidzia,pavalgo ir vel pamiega..o va sendien sau parpia...lauke oras klaikus,lyja..tai gal ir vaikas geriau miega
o kaip jus isrinkot savo maziukams vardus,kas pasiule,kodel butent sita...?na idomu..
Jinta parašė:
Jo, didelė jauJuna tai viena būna, kažkaip nepyksta... Db va tvarkausi namus, tai palikau jai LIUKS kanalą, žiūri ji ten, na nelabai žūri, daugiau su žaislais ž…
Dar gerai kad palikt gali
aš jau sedėdama šalia bijau nusisukt, taip greit ropoja, nespėju sužiūrėt
irmuleee parašė:
labas rytas,o maniske vis dar miega,net keista,kyla visada labai anksti isleidziam broliuka i mokykla ,pazaidzia,pavalgo ir vel pamiega..o va sendien sau parpia...l…
mes tai labai ilgai rinkom, darėm sarašus, atmetimo principu viskas gavosi
buvo du variantai iš visų belikę Natanielis arba Erikas, kurie abiems mums tiko, bet Erikas vyrelio brolis, tai beliko šitas
bet mums patinka, jau ne kartą sulaukėm klausimų ar mes užseniečiai gal, kad davėm tokį vardą
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai