labas rytas
kaip laikotes?
Dovile__ parašė:
ryt pas daktare vaziuosim tj sversimes![]()
tai pranešk po to
tai kiek sykių valgot į parą?
jolivalu parašė:
tai pranešk po totai kiek sykių valgot į parą?
![]()
pranesiu
7-8
o jus?
Dovile__ parašė:
pranesiu7-8
o jus?
na mes valgėm po 8, db mažint pradedu, kad 7-6 kartus valgytų, na ir patys pradėjo prašyt rečiau, ne kas 3h o kas 4 beveik
Eegliukas parašė:
Beja turiu klausima, o nei viena nebandot nusitraukineti pienuka ir tada maitinti maziukus?![]()
Aš nusitraukinėjau, nes maniškiai krūties nėmė. bet ir bėdų buvo, speneliai sutrūko nuo pienrtaukio, tai nusitraukdavau su krauju. bet vis tiek traukt reikėjo, nes jei netruksi, tai uždegimas gali pasidaryt. Bet db jau neturiu pieno.. Tokios žinios iš mano pusės
Eegliukas parašė:
Labas mamytes![]()
Tik vakar kazkaip uzradau sita foruma, tai viska nuo pradziu iki galo perskaiciau![]()
![]()
gailiuosi kad seniau jo neradau![]()
Tai va, mano istorija tokia laukiuosi neidentisku dvynuku berniuku![]()
![]()
Gyvenu UK turiu planuota cp su pilna narkoze, nes negalo daug ligu su nugara turiu, sake leis nesioti jei viskas gerai iki 38 savaiciu, bet kai cia paskaiciau kad daug mamyciu prasidejo gimdymas 34 savaiciu, tai truputi sunerimau, nes taip noriu juos kuo ilgiau panasioti..![]()
Labas
aš irgi dėl to nerimavau, kad anksčiau nepagimdyčiau, bet viskas labai gerai - nešioju mažiukus ir vargo nematau
nors kai pasidomėjau, kad labai daug kas gimdo 32-34 savaitėm taip neramu pasidarė
tačiau optimistė aš, kad išnešiosiu iki pat galo, o ir mažiukai dar nesiveržia
šilta jiem, gera pas mamyte
neringa1985 parašė:
labas rytas![]()
kaip laikotes?
Labas
tiesiog puikiai
pagaliau atradau patogią pozą miegoti ...po šitiek laiko
kaip jum visiem sekas?
neringa1985 parašė:
labas rytas![]()
kaip laikotes?