renatute parašė:
Tai svarbiausia pasitiket, nemanau, kad kuris daktaras noretu pakenkt mamytei ir mazyliui![]()
gal ir nenori , bet kartais pakenkia ir labai
renatute parašė:
Tai svarbiausia pasitiket, nemanau, kad kuris daktaras noretu pakenkt mamytei ir mazyliui![]()
gal ir nenori , bet kartais pakenkia ir labai
zuzzu parašė:
Sveikutes, viskas priklauso nuo priziurincios gydytojos: kada i iskaita traukia, kada ir kokius tyrimus skiria. Mane i iskaita istrauke nuo 7 savaites, tada ir kraujo bei slapimo tyrimus padare. O kai buvau pas viena ginekologe Antakalnyje, tai ji sake savo pacientems iskarto uzveda nesciosios kortele ir i iskaita traukia, kaip pati sake nera cia ko laukti. Taigi viskas priklauso nuo priziurincios gydytojos. Beje mane priziuri ne ginekologe, o seimos gydytoja, nors girdejau, kad daugeli priziuri ginekologe.
kaip idomiai, pirma karta girdziu kad seimos gydytoja priziuri
Sandriuke parašė:
kaip idomiai, pirma karta girdziu kad seimos gydytoja priziuri![]()
as ir pirma kart ta girdziu kad seimos gydytoja priziuri, kazkokia nesamone
santukas parašė:
sveika , o jai nepaslaptis kurioje poliklinikoje ??
gyvenu Pilaitej, tai einu Gydoj pas gyd. Sonata Rubinaite. O pas ginekologe buvau 3 kartus ir taip neplanuotai nutiko, kad visus kartus skirtingose poliklinikose pas skirtingas gydytojas
kai tik suzinojau apie nestuma iskart uzsiregistravau Karoliniskiu poliklinikoj, bet laukti beveik visa menesi reikejo, tai nesulaukem ir nuejom privaciai Gydoj, kad patvirtintu nestuma ir pasakytu ar viskas gerai. Antra karta isveze su greitaja i Antakalni, tai ten priimamajam papuoliau pas labai saunia gydydota, kuri ne tik nuramino, bet ir neskubejo labai issamiai atsakinejo i visus klausimus bei pasakojo ko dar galim tiketis nestumo metu. Na o trecia karta sulaukiau eiles Karoliniskiu poliklinikoj, kur ir buvau is pradziu uzsiregistravusi pas gyd. Paukstiene, tai ja nusivyliau. Tik uzejus pasakiau, kad laukiuosi, kad pirmas nestumas ir blogai jauciuosi, tai jos pirmas ir vienintelis klausimas buvo "Ko jus pas mane atejot?".. visas jos darbas ka padare, tai tik ant kedes apziurejo ir pasake, ta pati kas parasyta kortelej, kad jos manymu turetu buti 8-9 savaites. Apziurejo labai grubiai, o israse parase, kad reikia laikytis rezimo, dietos ir jeigu savijauta negeres gydytis stacionariai, tai isejau tik labiau susinervinus ir nesupratus ko istikruju ten ejau..
Meske1 parašė:
as ir pirma kart ta girdziu kad seimos gydytoja priziuri, kazkokia nesamone
patikek samone
kaip man gydytoja paaiskino, jeigu nekomplikuotas nestumas pas ginekologe uztenka apsilankyti 3 kartus: pirmaji, kad patvirtintu nestuma, antra apie 16 savaite ir trecia karta apie 30-32 savaite. Visa kita puikiai atlieka ir seimos gydytoja, skiria tyrimus, skiria siuntimus pas kitus gydytojus, jeigu butina ir t.t.
renatute parašė:
Labas,![]()
Na, man cia vokietijoj taip daro, bet viena drauge pasakojo, kad ir Lt jai taip dare...
Galiu tik tiek pasakyt, kad labai ryskiai viskas matos, apziuret maziuka galima is visu pusiu![]()
Man jau septintoj sav.labai gerai ejo matyt....o ka bekalbet apie 12...![]()
tai vadinasi vaginalinis echoskopas. nezinau ar valdiskos poliklinikos ji turi , bet privacios turetu tureti. bent jau Lorna Klaipedoj turi
zuzzu parašė:
patikek samonekaip man gydytoja paaiskino, jeigu nekomplikuotas nestumas pas ginekologe uztenka apsilankyti 3 kartus: pirmaji, kad patvirtintu nestuma, antra apie 16 savaite ir trecia karta apie 30-32 savaite. Visa kita puikiai atlieka ir seimos gydytoja, skiria tyrimus, skiria siuntimus pas kitus gydytojus, jeigu butina ir t.t.
![]()
nu taip, jai viskas gerai, echoskopuoja tik 3 kart per nestuma, o visa kita turbut kad ir seimos gydytoja galetu daryti.
bet man paciai ramiau kazkaip pas ginekologe lankytis, juk vistiek daugiau patirties turi su nestumais ir gimdymais.
zuzzu parašė:
gyvenu Pilaitej, tai einu Gydoj pas gyd. Sonata Rubinaite. O pas ginekologe buvau 3 kartus ir taip neplanuotai nutiko, kad visus kartus skirtingose poliklinikose pas skirtingas gydytojaskai tik suzinojau apie nestuma iskart uzsiregistravau Karoliniskiu poliklinikoj, bet laukti beveik visa menesi reikejo, tai nesulaukem ir nuejom privaciai Gydoj, kad patvirtintu nestuma ir pasakytu ar viskas gerai. Antra karta isveze su greitaja i Antakalni, tai ten priimamajam papuoliau pas labai saunia gydydota, kuri ne tik nuramino, bet ir neskubejo labai issamiai atsakinejo i visus klausimus bei pasakojo ko dar galim tiketis nestumo metu. Na o trecia karta sulaukiau eiles Karoliniskiu poliklinikoj, kur ir buvau is pradziu uzsiregistravusi pas gyd. Paukstiene, tai ja nusivyliau. Tik uzejus pasakiau, kad laukiuosi, kad pirmas nestumas ir blogai jauciuosi, tai jos pirmas ir vienintelis klausimas buvo "Ko jus pas mane atejot?".. visas jos darbas ka padare, tai tik ant kedes apziurejo ir pasake, ta pati kas parasyta kortelej, kad jos manymu turetu buti 8-9 savaites. Apziurejo labai grubiai, o israse parase, kad reikia laikytis rezimo, dietos ir jeigu savijauta negeres gydytis stacionariai, tai isejau tik labiau susinervinus ir nesupratus ko istikruju ten ejau..
na cia panasiai , kaip man su lazdynu ligonine buvo . 8 daktarai nestumo gimdoj nerado
. na privaciai kaip eini visai kitaip ziuri i tave nes tu jiems moki pinigelius
bet visur tas pats reikia duoti pinigu
nors va as ir buvau isvesta su greitaja i antakalni pries pora savaiciu , tai ir man pakliuvo labai miela ir maloni jauna daktare , irgi taip pat viska papasakojo ir pasake
tai dar lankisies privaciai ??
aš tai naujininku poliklinikoj ten pas daktare murafskaja labai sheip gera gine
Sandriuke parašė:
kaip idomiai, pirma karta girdziu kad seimos gydytoja priziuri![]()
NO tai seimos gydytojas ir akusere dar. as kol kas tik pas gydytoja. 8savaiciu gavau nesciosios kortele ir kruva tyrimu isskyrus echo. jis tik 18-20sav.
sveikos grazuolytes
uoj mamytes mamytes kokiu cia dideliu temu pas mus prigausejo
as manau, kad kiekvienas renkames pagal save... as niekad nepatikeciau savo nestumo stebeti savo seimos gydytojai, todel pasitare su vyru nusprendeme eiti privaciai ir esam labai laimingi... bet tai lygiai taip pat nuo gydytojos priklauso
musu gydytoja nuostabi, pas ja jauties, kaip namie, visko gali klausti apie viska pakalbeti ir ji kartu, atrodo, dziaugiasi su mumis
labai uzjauciu tas mamytes kurios nepatenmkintos ir nelaimingos, del sistemos ar del priziurinciu daktaru, juk nestumo metu kiekviena smulkmena svarbi, o ka jau kalbet apie tokius dalykus...
tikiuos, kad ligoniukes kuo greiciau pasveiks, o sveikos mamytes ir toliau isliks stiprios ir galingos
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai