Vaiva_ parašė:
O as noriu pasigirti, kad jau zinau vaikucio lyti![]()
Pas mane
![]()
![]()
Super, sveikinu. Tai gal ir man jau antradieni pasakys....
Beje, labas rytas visoms...
Vaiva_ parašė:
O as noriu pasigirti, kad jau zinau vaikucio lyti![]()
Pas mane
![]()
![]()
Super, sveikinu. Tai gal ir man jau antradieni pasakys....
Beje, labas rytas visoms...
Labas rytas. kaip faina kad viena jiau zino ka tures
as ir labai noreciau suzinoti, man pirmadieni pirmas echo bus laukiu nesulaukiu
Bet va pasisveriau sian ir man svorys neauga o atvirksciai krenta
sian mum jiau 12 savaiciu tai jiau tikrai galvojiau busiu svorio paaugus ir valgau lyg ir neblogai
gal kam irgi panasiai?
Kristina.Sambuka parašė:
O tai rrasiuk, 36 sav.netekai,tai negi nejo nieko pdaryti?
Jei butu daktare pamacius, kad virkstele apsisukus, butu buve imanoma isgelbeti.numire pilvelyje, teko gimdyti negyva vaikeli ir pasilaidoti.tai turim sunelio Mantuko kapeli.niekam to nelinkiu.per laidotuves nieko nepamenu, tik gal po metu paklausiaiu vyro, kodel kunigo nebuvo, sako brangioji, kad jis buvo.pamenu tik tai, kad vyro teta mus aplabino ir pasake,kad muu sunelis dabar angelelis ir gyvena danguje...
Karinute parašė:
Labas rytas. kaip faina kad viena jiau zino ka turesas ir labai noreciau suzinoti, man pirmadieni pirmas echo bus laukiu nesulaukiu
Bet va pasisveriau sian ir man svorys neauga o atvirksciai krenta
sian mum jiau 12 savaiciu tai jiau tikrai galvojiau busiu svorio paaugus ir valgau lyg ir neblogai
gal kam irgi panasiai?
Labas.man svoris dar taip pat neauga.buvo nukrites pe tuos karscius, tai dabar tik ataugo iki buvusio svorio ir viskas.nors krutine tikrai padidejo, o is liemens papilnejau, bet kur tas svoris, kad neauga nezinau.
RRASIUKS parašė:
Jei butu daktare pamacius, kad virkstele apsisukus, butu buve imanoma isgelbeti.numire pilvelyje, teko gimdyti negyva vaikeli ir pasilaidoti.tai turim sunelio Mantuko kapeli.niekam to nelinkiu.per laidotuves nieko nepamenu, tik gal po metu paklausiaiu vyro, kodel kunigo nebuvo, sako brangioji, kad jis buvo.pamenu tik tai, kad vyro teta mus aplabino ir pasake,kad muu sunelis dabar angelelis ir gyvena danguje...
Uzjauciu labai,mano uosvienei buvo taip,kad vaikucio judesiukai sumazejo likus keliom dienom iki gimd.nuejo pas gyd.sako kzk negerai,ta paziurejo, sako gerai,suleido gliukozes ir paleido,po poros val.maziukas pilve mire.musu laikais gal kitaip ziuretu i ta judesiu suletejima,guldytu. Tai as jau sakiau seksiu judesius atidziai pries gala.visko gyvenime buna...
Kristina.Sambuka parašė:
Uzjauciu labai,mano uosvienei buvo taip,kad vaikucio judesiukai sumazejo likus keliom dienom iki gimd.nuejo pas gyd.sako kzk negerai,ta paziurejo, sako gerai,suleido gliukozes ir paleido,po poros val.maziukas pilve mire.musu laikais gal kitaip ziuretu i ta judesiu suletejima,guldytu. Tai as jau sakiau seksiu judesius atidziai pries gala.visko gyvenime buna...
Uztat, kad maziukas nuo pat pradziu mazai judejo, buvom dar ekoskopuotis pries leliaus mirti, tai viskas buvo gerai, tik salo daugiau valgyk varskes, nes lelius mazas.as ir pati labai smulki.o apie virkstele nieko nepasake.nepajitau po to judesiu ir nuvaziavom i priimamaji, kur po to isgirdom zinia....
RRASIUKS parašė:
Uztat, kad maziukas nuo pat pradziu mazai judejo, buvom dar ekoskopuotis pries leliaus mirti, tai viskas buvo gerai, tik salo daugiau valgyk varskes, nes lelius mazas.as ir pati labai smulki.o apie virkstele nieko nepasake.nepajitau po to judesiu ir nuvaziavom i priimamaji, kur po to isgirdom zinia....
Tai cia tave priziurintis gyd.taip?skauda galva antra diena,nesuprantu,sesute pamatavo spaudima,geras,ko cia taip kazi...
Kristina.Sambuka parašė:
Tai cia tave priziurintis gyd.taip?skauda galva antra diena,nesuprantu,sesute pamatavo spaudima,geras,ko cia taip kazi...
Taip, mane priziurinti ginekologe.
As pati namie pasimatuoju spaudima, pas mane jis ganaukstas, tik va pulsas visada padaznejes.koks pas jis pulsas buna gal pamenate?
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai