grete1989 parašė:
as treciadieni dar leksiu echo,bet tik paziures mano mergytes skranduka,nes ana karta nemate... tai irgi tikiuosi kad mergyte nebus virtusi berniuku![]()
![]()
grete1989 parašė:
as treciadieni dar leksiu echo,bet tik paziures mano mergytes skranduka,nes ana karta nemate... tai irgi tikiuosi kad mergyte nebus virtusi berniuku![]()
![]()
Mopsyte parašė:
Labas rytas visoms! Na as jau po daktares. PAGALIAU pamatavo spaudima, pasidomejo svoriu, pilva pamatavo, paziurejo vaikiuka....isgridau sirdies plakima
....OHOHO kokie ten garsai viduje vyksta....Vyras net susigraudino ....Kai paklausiau ar matosi kas ten viduje, tai sako - berniukas....na bus kompanija vyrui
. Paprasiau nuotraukytes, tai labai nekokybiska gavau, faktiskai nieko nesimato. O vaikiukas tai toks nemazas 297 gramai, visas vyras!. Esu laiminga....
![]()
kaip fainiai
smagu suzinoti kas pilvelyje gyvena
mums dar 8 dieneles liko laukti iki vizito pas gydytoja
linestra parašė:
labas rytelis, na va mes dukryte isvedem i darziuka, ji nubudo su tokiu uzsidegimu. Jai reikia eiti i darzeli ir viskasAk,kad visada taip
As gurksnoju nebaigta gerti rytine kavyte |
Ir greit ewisim pusryciauti
Visom geros dieneles
![]()
aciu aciu
geros dieneles ir jusu visai seimynai
monikele3300 parašė:
kaip fainiaismagu suzinoti kas pilvelyje gyvena
mums dar 8 dieneles liko laukti iki vizito pas gydytoja
![]()
Sulauksi ir tu tos dienos....As irgi ILLLLLLGAAAIIIII laukiau
. Tik man kesista kodel as turejau uz siandiena apziura susimoketi 40 lt
. Kaip tai esu soc.drausta, apziura pagal plana.....hm...
Mopsyte parašė:
Sulauksi ir tu tos dienos....As irgi ILLLLLLGAAAIIIII laukiau. Tik man kesista kodel as turejau uz siandiena apziura susimoketi 40 lt
. Kaip tai esu soc.drausta, apziura pagal plana.....hm...
O kur lankaisi? Vln as irgi moku i kasa 42, praeita karta 130, ir gyd atskirai dar
Greteee parašė:
as tai sugalvojau kaip skaiciuoti laika kad atrodytu jog nebe daug iki gimdymo![]()
skaiciuoju kiek dar kartu liko pas akusere apsilankyti
o pagal mano skaiciavimus tik 4
![]()
Man dar 6-7 jeigu viskas gerai
labas rytas
Mopsyte, sveikinu!!!
kaip faina, o leliukas tikrai didelis
ale tikrai berniuku gretos gausios-kur jiems panelyciu reiks gauti
kazkodel ir as galvoju , kad berniukas pas mus bus
ketvirtadieni eisiu pas gydytoja, o uz 2sav. echo.laukiu- nesulaukiu. atrodo dienos sustojo vietoj.
vakar buvo puikus oras. nusiravejau gelyna. dar siandien tikiuosi, kad pavyks uzbaigti darbelius kieme.
miegojau gerai, tik visokie sapnai kamavo. vakar pamaciau to ko nenorejau pamatyti. su dukra vaziavom i kina, o po jo uzsukom i degaline nusiplauti masina ir uzsipilti kuro. isvaziavusi is plovyklos-gi ziuriu-drauge eina priesais. as dar sustojau ja praleisti.ji nemate musu. mes jai mojuojam, o ji seda i kazkokia masina, visa besisypsanti ir laiminga. prie vairo sedejo nepazystamas vyras. kaip tik sestadieni suzinojau, kad jos vyras su sunumi staiga isskrido i Lt. suzinojom is kito draugo. nes jo zmona tuo paciu lektuvu skrido. sako-nusipirko bilieta diena pries ir isskrido. ta drauge jau seniau kalbedavo, kad noretu skirtis. na zinokit -taip nesmagiai pasijauciau
grizau sugadinta nuotaika. nesinori galvoti nieko bloga, bet situacija labai dviprasmiska. as ne is tu , kurie kisasi i svetimus reikalus, bet ko gero as jai parasysiu ir paprasysiu-jei tik nori ir gali-isvaduoti mane is tos nesmagios busenos, kurioj dabar esu. velnias mane nese i ta plovykla
arba kodel negalejo ji keliom sekundem anksciau praeiti. labai nemegstu tokiu situaciju. tai visa nakti ir sapnavau ja
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai