Viena situacija esu pati turejus,yra vaikas uzsiverkes,na grynai isiverke,tai tikrai kazkaip man atrodo,kad veso kunelis,na saltyn ejo viskas,bet veidukas,zandukai normalus,silti,cia berods jam neramu buvo,sveciu turejom namuose,ir liko jie nakvot,ko niekad siaip nebuna pas mus,mes tik dviese,manau jam neramu buvo,kad kazkas buvo,bet paskui siaip ne taip vel ejo viskas i savo vezes,neuzakcentavau,na galvoju,gal turputi atsalo,pries tai lauke buvom,paskui kita karta atrodo uzmigdziau,bet pabudo,o kadangi mes miegam kartu lovoj,maudziaus,kai isgirdau ir pamaciau,kad pabudo,ejau is vonios pas ji,ir mano supratimu,jis manes issigando,plaukai slapi,jam kitaip atrodziau,vel isiklyke,kol nuraminau,tiesiog sukos nuo manes,ko niekad nebuna,na kaip svetima kokia buciau,tai uzmogo tik vezimuki,irgi vel pastebejau,kad jis vesesnis daros,pati kuno temperatura,bet galvyte ne.kita sav einam pas daktare,klausiu kodel cia taip,gal kas rimtesnio,nors siaip sakau,tu isiklykimu jo buvo tik pora,per visus menesius