idzigi parašė:
Nesiaiskinsiu ir nediskutuosiu,turbut as zinau geriau uz tave kada mano vaiko sirdute pradejo plakt. O nuejom echo iskart daryt kai suzinojau jog laukiuos ir parode…
Kaip jau zinai
idzigi parašė:
Nesiaiskinsiu ir nediskutuosiu,turbut as zinau geriau uz tave kada mano vaiko sirdute pradejo plakt. O nuejom echo iskart daryt kai suzinojau jog laukiuos ir parode…
Kaip jau zinai
bambatukas parašė:
Vadinasi taip pat kaip ir atvira 2014lapkritinukai,laukiam ten![]()
o kaip man prisijungti?
idzigi parašė:
4savaitem pastebimas mažutės širdelės daigelis! Apytiksliai 18 – 21 dienomis po apvaisinimo ši širdutė jau pati įstengia varyti embriono kraują viena kryptimi. Manau sumaisei situs dalykus, o gydytoja normaliai neisaiskino, tai nera plakimas
u trečią vystymosi savaitę pradeda pulsuoti maža širdies užuomazga. tai yra 5-6 savaite anksciausiai
anze86 parašė:
o kaip man prisijungti?![]()
uzeik ant pavadinimo ir pamatysi pirmaja zinute su mygtuku"prasytis i grupe" paspausk ant jo ir kai tik gausiu zinute iskart priimsim i grupe ;)
Apple parašė:
Labutis, siandien pamaciau dvi labai ilgai lauktas juosteles. Dar bijau "uzsideti pilvuka", nes tikrai dar mazai tu savaiteliu, bet pagal TD skaiciuokle vaikiukas t…
sveikinimai
Edituske parašė:
Labukas visoms, ar priimsit mane, siandien per skana pamatem dideli taskiuka :), pagal TD, gimdyti lapkričio 2 d.
Sveikinu
Edituske parašė:
Labukas visoms, ar priimsit mane, siandien per skana pamatem dideli taskiuka :), pagal TD, gimdyti lapkričio 2 d.
Labas,priimsim priimsim
tai jau ramiau kai echo padaryta, o mes dauguma dar laukiam echo,as eisiu kita pirmadieni,laukiu nesulaukiu
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai