BeFree parašė:
bet ar tikrai viskas taip blogai, ką?Kiek km iki ligoninės? Gal yra kas galėtų pavežt? Kaimynai/draugai?
Nu apie 40. Tai uosvio teks prasyt. Tik pikciausia, kad darbas svarbiau siandien pasirode. Net jei ir vel teks gult I ligonine
BeFree parašė:
bet ar tikrai viskas taip blogai, ką?Kiek km iki ligoninės? Gal yra kas galėtų pavežt? Kaimynai/draugai?
Nu apie 40. Tai uosvio teks prasyt. Tik pikciausia, kad darbas svarbiau siandien pasirode. Net jei ir vel teks gult I ligonine
Na ką katik grįžau iš daktaro
Gavau siuntima rytoj gultis į ligonine
taip nuliūdino,kad šakes sakė gimda atrodo dar nepasiruošus gimdymui tai kažin kiek mane ten laikys
Ir man iškilo toks klausimas jeigu mane guldo į neščiųjų pataloginį tai man imtis į ligonine daiktus ir vaikui ar ne ?
Nes sakė ten padarys tyrimus ar dar ką ir gali būt kad siųs į dienos stacionara tai nežinau ką daryti
J.Vaida parašė:
Nežinau, gal todėl, kad mano vyras užima tokias pareigas, kad reikalų gali būt bet kada ir bet kiek, tai aš jau susitaikiusi su tuo ir išmokau pati suktis, bet visai nepykstu, kai darbas svarbiau. Gi ne su draugais varo pasibūt!
Tikėkimės, kad uošvis galės pavežėt, jei ką - griežtai pasakyk vyrui - tu negali, tai rask kas mane nuveš - tavo draugas, tėtis, mama ar kaimynas, bet organizuoji tu.
Ir nepyk taip, jei vėl paguldys į ligoninę gi atlėks paskui pats prie kojų tau pagulėt, viskas bus gerai
greta4321 parašė:
Na ką katik grįžau iš daktaroGavau siuntima rytoj gultis į ligonine
taip nuliūdino,kad šakes sakė gimda atrodo dar nepasiruošus gimdymui tai kažin kiek mane…
manau, kad nesiimk, vistiek Šiauliuose gyvenat, tai jei ką vyras galės viską atvežt?
BeFree parašė:
manau, kad nesiimk, vistiek Šiauliuose gyvenat, tai jei ką vyras galės viską atvežt?![]()
Na man ir taip užsiminė pasiimti halata šlepetes higienos reikmenis gimdyves reikmenis ir valgyt ir gert pirmai parai kiek supratau pirma para nieko negausiu iš ligonines
sakau tik nieko nesakė apie vaiko daiktus. Oj nenoriu į ligonine
ten košmaras man
greta4321 parašė:
Na ką katik grįžau iš daktaroGavau siuntima rytoj gultis į ligonine
taip nuliūdino,kad šakes sakė gimda atrodo dar nepasiruošus gimdymui tai kažin kiek mane…
Na nezinau. As jusu vietoj pasiimciau. Jau buvau pasiemus ir praeita pirmadieni kai gulde. Maza ka. Bet jei kazkur visai salia viskas, tai galit neimti. Bet kas uzves ar uznes prireikus
J.Vaida parašė:
Na nezinau. As jusu vietoj pasiimciau. Jau buvau pasiemus ir praeita pirmadieni kai gulde. Maza ka. Bet jei kazkur visai salia viskas, tai galit neimti. Bet kas uzv…
Nu žiesiu ką vyras sakys
greta4321 parašė:
Na man ir taip užsiminė pasiimti halata šlepetes higienos reikmenis gimdyves reikmenis ir valgyt ir gert pirmai parai kiek supratau pirma para nieko negausiu iš lig…
na, jei nesakė tai ir neimk, bet tegul būna sudėti, kad vyrui nereiktų lakstyk ir ieškot visko
nesijaudink, patologiniam su Anužiu turėtum susitikt, pajuokaus gal jis, pakels nuotaiką. Svarbu nusiteik gerai, vistiek neišvengsi ten apsilankymo
BeFree parašė:
na, jei nesakė tai ir neimk, bet tegul būna sudėti, kad vyrui nereiktų lakstyk ir ieškot viskonesijaudink, patologiniam su Anužiu turėtum susitikt, pajuokaus ga…
Bet aš norėjau gulėt ten kai jau kažkas prasidės ir žinočiau,kad greit gimdysiu o dabar nežinau net kaip bus
Sakė daktars šiandien viena jau išsiuntė ten tai rytoj mano eilė
Istorijos tesinys: sianakt vel isiprasem I ligonine. Paaiskinom kad skauda visa diena ir ziauriai. Patikrino. Gimda atsiverus beveik 2cm. Liepe gryzt kai kartosis saremiai mazdaug kas 4min arba nubegs vandeniukas. Na tai.gryzau namo. Isgeriau legendinio paracitamolio( liepe kas 4-6 val) tai skausmas bis viena.bubo iki pykiniko. Bos.istberus tris valandas pakartojai doze. Tada buskuti.susvelnejo ir patrumpejo.skausmas. bet skaudejo...tai luzinejau kas 4min atsisedus ant lovugalio...ne kas
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai