MaryJan parašė:
Jei Kaune gyveni, tai yra ju kosmetikos kaip salonas, kaip parduotuve Laisves alejos gale, prie soboro. aromaterapija.lt/
Deje bet ne kaune, bet visviena lb aciu
MaryJan parašė:
Jei Kaune gyveni, tai yra ju kosmetikos kaip salonas, kaip parduotuve Laisves alejos gale, prie soboro. aromaterapija.lt/
Deje bet ne kaune, bet visviena lb aciu
Labas mamytes
galim papliurpti apie vezimukus
kas koki rinksis? Padeveta, nauja? Firmos? Esat ka nors girdejusios is draugiu pazystamu apie (Zippy, Tutis, Milli Classic) man modeliukai prie sirdies zippy, bet jie sako nelabai kokie, lb daug skaiciau apie milli classic lb daug geru atsiliepimu, daug draugiu turi yra labiau patenkintos negu tos kurios isigyjo zippy tutis...
aisku milli classic sunkus yra, bet man del to neaktualu nes nuosavam name gyvenu tampyti tikrai jo nereiks
sunkiau tom kurios gyvena daugiabuciuose be liftu
pasidalinkit savo ziniom apsviesim viena kita kuo daugiau
Pasidomek placiau tais aliejais, gal kitoki noresi isigyti, nes ju ten visokiu yra
O ir kaina negazdina ;) As jeigu sunaudosiu sita, pirksiu avokadu
Mes vezimuka kol kas planuojam pirkti zippy, zinau, kad tokie patys tik lenktu firmos zipy, yra daug pigesni, gal jie ta bloga varda zippiukams ir uztrauke.
Kol kas mums jie graziausi, o ir zinau, kad turguose pigesni gerokai ir su garantijomis visvien
Mes turim neblogą, pravažų, minkštą vežimėlį tik tiek abai sunkus visų pirma, nors gyvenam kaime, bet pakako su pirmuoju pakilot į bagažinę ir atgal ir norisi lengvesnio
O antra, man nepatinka mašininė kėdutė kuri yra komplekte...tokia butaforinė visai ir per nepilnus metus naudojimo gerokai paklibo
Aš vis pasvajoju apie šitokį dėvėtą public.fotki.com/varliuke-kvaksiuke/autokedute-ir-windo/20121212442.html Tik nesu tikra ar tilptų tas lopšys ir vaikiška kėdutė gale kartu
naktibalda parašė:
Sveikutės. Šiandie buvom Kaune pas genetikę. Pirmą kartą normaliai pamačiau savo kruopytęIr širdutę pasiklausė ir nuotraukėlę gavom, nes nė vienos neturėjom :t…
svarbiausia kad viskas gerai
Rikita parašė:
Labas mamytesgalim papliurpti apie vezimukus
kas koki rinksis? Padeveta, nauja? Firmos? Esat ka nors girdejusios is draugiu pazystamu apie (Zippy…
labuka. Mano giminaiciai pirko padeveta milly way ir dabar jau antra vaikuti jame vezina. Labai patenkinti. Apie zippy irgi geru atsiliepimu girdejau, todel mes zadam is siu dvieju rinktis,pirksim nenauja,nes manau kad likusius/sutaupytus pinigelius skirsim kitam inventoriui
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai