Tomtoma parašė:
Pagaliau!!!! Pirma karta pajutau savo brangenybes judesiusKazkas nerealaus!!!!
![]()
Sveikinu
as kelios dienos kaip jauciu vaikucio plazdenimus
ypac vakare pradeda sokti
Tomtoma parašė:
![]()
Sveikinu
as kelios dienos kaip jauciu vaikucio plazdenimus
ypac vakare pradeda sokti
naktibalda parašė:
Tik pagal echo mano kruopelytė mažesnė visa savaite, negu pagal mm...![]()
VA mano skiriasi isvis 3 savaitem nuo mm ir ka sake mano ginekologe, pagal mm jau 16 su virsum, pagal mano 13 i pabaiga o pagal kliniku ekoskopa 15 sav.ir 3 d. Tai kada man gimdyti niekas negali pasakyti, zinau tik kad anksciausiai tai kovo 8 veliausiai kovo 22
medyte29 parašė:
VA mano skiriasi isvis 3 savaitem nuo mm ir ka sake mano ginekologe, pagal mm jau 16 su virsum, pagal mano 13 i pabaiga o pagal kliniku ekoskopa 15 sav.ir 3 d. Tai…
mano pagal mm turetu buti 19sav o pagal kauna 15 sav ir as nezinau kada gimdyti reikes tik zinau jog kova tai mazdauk ziuriu i daktaru echo
Auryte@ parašė:
kas cia per seklytes? As ir vitaminu negersiu kol tyrimai yra geri ie nieko netruksta..beto tikrai daug tu vitaminu dar yra ir bus..Tik sudetinga man kazka valgy…
cia tokios mazytes juodos seklytes jos beveik be skonio man
visose parduotuvese manau yra pirkt tik reikia klaust... mano mociute net perka jos nors brangokos seip jos uz 200 gramu lyg 10 litu cia pas mus 500 gramu 10 euru bet tikrai geriau nei visi vitaminai
pasiklausinek parduotuvese
Auryte@ parašė:
As tokia laimynga..mano mazylis jau reiskiasi pulvelyje![]()
rimtai jau kazka jutai????
Tomtoma parašė:
![]()
wooooow kaip smagu!!!!!!!!!!!!!
kas per jausmas? skaiciau kad atrodo kad lyg pilvas gurgtu ar ne tokie simtomai?
juoduke. parašė:
rimtai jau kazka jutai????![]()
as tai jau ganetinai stiprius judesiukus jauciu buna kas kokias 5 min sveikinasi
su teveliais o jausmas neapsakomas
deimantyte 24 parašė:
as tai jau ganetinai stiprius judesiukus jauciu buna kas kokias 5 min sveikinasisu teveliais o jausmas neapsakomas
![]()
jauti kaip pradeda pilvas gurguliuot ar kaip?
as ir jauciu kad man vakarais pradejo gurguliuot bet kazkaip vis nezinau ar cia pilvas ar cia mazylis
tai va ir klausiu kaip cia yra
as isivaizduoju kad neapsakomas jausmas
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai