blizgutisss591 parašė:
o ar gaus jei as gimimo liudijime tevo vardo nerasysiu o bruksniukus padesiu?
tai gausi kaip vienisa motina beveik 400 litu mano sese gauna vaiko tevo nera...
blizgutisss591 parašė:
tai gausi kaip vienisa motina beveik 400 litu mano sese gauna vaiko tevo nera...
blizgutisss591 parašė:
pamirsau paminet gim liudime ir bruksniukai
DAIVUŽIUKAS parašė:
Beje, jau žinai ko laukiesi ?
taip. mergytes
viktorija12346 parašė:
nu tai kad ji netokia jau labai ir idomi...tiesiog draugavau su vaikinu metus laiko ... buvom idomi ir grazi pora....
aišku nepaprasta, ir ne tik tokiai jaunai Mamai kaip tu nebūtų lengva. bet TU privalai ;) Juk turėsi Stebuklėlį. Pasisemk daug gerų emocijų, juk lelytė jas jaučia. O draugui diržo duok
blizgutisss591 parašė:
padare avarija ir deja labai blogai baigesi ...
aciu..
didele uzuojauta,laikykis stiprybes tau didelios...
blizgutisss591 parašė:
o imigracija nejai klaust?
blizgutisss591 parašė:
taip vaikelis dar pilvelyje![]()
nebezinau ka daryti daug kas pataria isvis nerasyti tevelio nei vardo nei nieko gi…
blizgutisss591 parašė:
aciu
kada Tau cia taip nutliko? Asmens koda suzinot imanoma, gi gamines turi buti, bet kokioj sutarty bus. Tik kol turit laiko pasiaiskinkit, kaip pripazinti tevyste. Pazistamai buvo Jusu atvejis, jie buvo nesusituoke, tai nuejo kryziaus kelius, kol vaiko tevyste iformino.
Lari parašė:
aišku nepaprasta, ir ne tik tokiai jaunai Mamai kaip tu nebūtų lengva. bet TU privalai ;) Juk turėsi Stebuklėlį. Pasisemk daug gerų emocijų, juk lelytė jas jaučia. …
duodu ir ne tik as bet ir mano artimi zmones... bet jam tai ne motais...
jis tiesiog dabar labai sapnelyje dar... gal kai pagimdysiu ir jis paims mazyte ant ranku mastys kitaip?... labai tikiuosi
blizgutisss591 parašė:
o jus vede buvot?
viktorija12346 parašė:
duodu ir ne tik as bet ir mano artimi zmones... bet jam tai ne motais...jis tiesiog dabar labai sapnelyje dar... gal kai pagimdysiu ir jis paims mazyte ant ran…
nepyk tik paklausiu o jai jis dabar tawe izeidineja ar nebus kad rankas kelnot prades??? tai kam tau toks vyras salia?
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai