uogele24 parašė:
Dar tokio yra?![]()
yra visokiu rusiu https://www.assorti.lt/maistas-1/gerimai-2/nealkoholinis-alus-ir-gira, man putojantis vynas bosca toselli skanus
uogele24 parašė:
Dar tokio yra?![]()
yra visokiu rusiu https://www.assorti.lt/maistas-1/gerimai-2/nealkoholinis-alus-ir-gira, man putojantis vynas bosca toselli skanus
@Indrute parašė:
Pabandyk mazesnem porcijom valgyt gal praeis, nes man vos daugiau pavalgius pykina, o kai maziau ir neprisivalgau bet sotuma jauciu tada ok![]()
Tai mažom ir valgau.
Mane labiau pykina kai pradedu galvoti ką nupirkti parduotuvėj ir ką valgyti
Dolive parašė:
Turiu. Man draugas nupirko visai neatsiklausęs nuomonės.Tikrai labai šaunus dalykas. Dar pas mane pilvelio nėra, bet įpratau su ja miegoti kiekvieną naktį.…
Cia tos tokios ilgos kaip dešrelės? :)))
m.sem parašė:
Cia tos tokios ilgos kaip dešrelės? :)))
Pirmo kai laukiaus jokiu ypatingu pokyciu nebuvo, antro laukdamasi valgiau vien saldumynus. Abu berniukai. Dabar isvis joks maistas netinka. Taip kad niekaip cia neatspesi ko laukies. As su antruoju dideli pilva uzsiauginau tai pirkau ta pagalve. Labai naudinga buvo, be jos net neuzmigdavau. Veliau praverte vaikiukui.
Dolive parašė:
Aha, va tokia.Labaaaaai geras dalykas!
O kuo jos tokios ypatingos?
miegat su jom ar kaip?
gretuciukas parašė:
O kuo jos tokios ypatingos?miegat su jom ar kaip?
![]()
Kadangi aš užmiegu tik ant šono, tai pilvui 1000 kartų patogiau, ypač tais vakarais, kai nueinu miegoti su baisiai išpūstu pilvu ir niekaip neįsipatoginu. Apsižergi, pasikiši ją truputį po pilvu ir nematai bėdų! O kai bus dar didesnis pilvas, bus dar naudingesnė.
Dolive parašė:
Kadangi aš užmiegu tik ant šono, tai pilvui 1000 kartų patogiau, ypač tais vakarais, kai nueinu miegoti su baisiai išpūstu pilvu ir niekaip neįsipatoginu. Apsižergi…
Skamba viliojanciai :-D mane jau kelinta naktis kankina nemiga...tragedija kazkokia ir kai dar i darba reikia keltis anksti o uzmiegu vos ne paryciais...atsigulu vartausi vartausi tai ant pilvo tai ant sono tai ant nugaros, tai karsta tai salta absurdas
gal arbatos kokios raminancios gert pries miega, metu, melisu nzn
gretuciukas parašė:
Skamba viliojanciai :-D mane jau kelinta naktis kankina nemiga...tragedija kazkokia ir kai dar i darba reikia keltis anksti o uzmiegu vos ne paryciais...atsigulu va…
Aš dažnai prieš miega išgeriu valerijono, manau, nieko tokio, juk žolelės taip, kaip Jūs manot?
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai