elenyttee parašė:
Dar kai nezinojau,kad pastojus esu..pilvas lb ispustas budavo,nesuprasdavau kas vyksta(ypac rytais)
As irgi,kai dar simtu proc nezinojau,kad pastojau,pilvas buvo ispustas,net sunkiau buvo vaiksciot
elenyttee parašė:
Dar kai nezinojau,kad pastojus esu..pilvas lb ispustas budavo,nesuprasdavau kas vyksta(ypac rytais)
As irgi,kai dar simtu proc nezinojau,kad pastojau,pilvas buvo ispustas,net sunkiau buvo vaiksciot
saulelyte parašė:
tai cia tik apytiksliaiMan dukryte prognozavo sausio vidury, o kol gimdyti laikas buvo, tai jau galvojau i vasarinukus teks persikelti. Tikiuosi si karta tiek n…
Jo,apytiksliai,nes tik apie 5 proc gimsta ispranasautu metu,bet vistiek smagu
Sveikos
meginu ir as jungtis i jusu gretas mm turejo prasidet treciadieni bet nesulaukusi jau antra diena dariau testa buvo vaiduokliukas kita diena dar du pasidariau vaizdelis toks pirmadieni pas gyditoja baisu dar dziaugtis bet gal bus pagaliau pavyke
beja uzeina kartais maudimas kaip pries mm bet jis neilgai trunka toks momentinis vakarais labiau.. truputi neramu

Airuciukas parašė:
Jei sportavote pries nestuma, tai ir toliau galitenet rekomenduojama
nebent yra kazkokiu negerumu susijusiu su nestumu ar gresiantis. Tada susilaikyciau nuo …
Visiskai pritariu! Sportuoti tikrai Sveika! Tik viskas su saiku
o Del lanko tai tikrai sukti negalima;)
Fanikea parašė:
Sveikosmeginu ir as jungtis i jusu gretas mm turejo prasidet treciadieni bet nesulaukusi jau antra diena dariau testa buvo vaiduokliukas kita diena dar du pasida…
Sveikinimai☺️
Airuciukas parašė:
As pagimdziau termino diena![]()
Mano pirmagimio terminas buvo balandzio 3, o gime balandzio 2
Labas visoms,
Kazkuri raset apie temperatura, as is temperaturos ir supratau kad laukiuosi, nors pries tai nesekiau kokia temperatura, bet pasijutau keistai viena vakara, pasimatavau 37,2 buvo, galvoju susirgau, bet paskui jauciausi gerai o temperatura kaip ikalta 37,2 nei daugiau nei maziau... tai ir supratau, dar pries mm asidariau testa ir jis teigiamas, mano dziaugsmui
del sporto, manau kad tikrai neverta mest spprto jei proes tai sportavusi, bet su lanku tai jau tikrai per stipriai cia nestumui manau
kaip jusu pojuciai, ar pasikeite kas? Pas mane jokio pykinimo ir t.t tik va krutine dar labiau isipute ir skauda.... nakto deduos
i spoto ta tokia liemdnele nes skauda miegot kitaip.... o atrodau kaip po plastines kruth operacijos.... tokio dydzio neturejau niekad
Man gavosi susirasti per pazystamus ligonineje gyditoja, tai gausis anksciau nueiti paziureti ar viskas gerai su mano zirniuku, einu rytoj.... gruputi jaudi uos, lad tik viskas gerai butu
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai