sandrute06 parašė:
Eina sau... Man tavęs labai gaila. Siaubas tas vėmimas. Aš tik kartais vimtelnu ir tai dabar jau pasaulio pabaiga atrodo..
Tikiuosi praeis
sandrute06 parašė:
Eina sau... Man tavęs labai gaila. Siaubas tas vėmimas. Aš tik kartais vimtelnu ir tai dabar jau pasaulio pabaiga atrodo..
Tikiuosi praeis
Mergytes, jau beveik pasiruosiau draugu vestuvems!
beliko apsirengt suknele:)) pati pasidariau makiaza ir sukuosena, jauciuosi sau labai grazi, nuotaika pakyleta, viskas super duper ir net nerupi man, kad busiu raudonais nagais, melyba suknele ir ruzavom bakerinom!
(del nugaros skausmo paskutine min nusprendziau aukstakulniu nesimaut) Esu siandien pati graziausia vien todel, kad esu nestuke!:)) geros jums dienos!:))
nustebinta parašė:
Mergytes, jau beveik pasiruosiau draugu vestuvems!beliko apsirengt suknele:)) pati pasidariau makiaza ir sukuosena, jauciuosi sau labai grazi, nuotaika pakyleta,…
Gražios šventės!!
Else parašė:
O kokias tabletes nuo pykinimo vartoji? Man išrašė Cerucal ir Basica miltelius, nuo kurių toliau vemiu![]()
Man irgi buvo dave kazkokiu milteliu, bet jie ne blogumui nuimt, o mineralams ir druskoms organizme atstatyt. O vaistai tie vadinasi "METOCLOPRAMIDE 10 mg". Man ju Uk israse, beabejo Lt kitaip vadinsis. Bet man jie padejo pradet kazka atsigerti ir pavalgyti. Kartais buna dienu, kad jauciu jog nevirskina skrandis visiskai, tai isgeriu viena tablete ir po kokio pusvalandzio jauciu kaip virskina. Is pradziu bijojau gerti, bet juos net ka tik gimusiems leliukams galima, tai kazkaip ramiau, plius, kad nepiknaudziauju.
Radau ir lietuviskam puslapy apie tuod vaistus, bet ten visai ne toks informacinis lapelis kaip pas mane ir vadinasi ne visai taip ir netgi tablete apibudinta ne taip. Matyt ju yra daugiau rusiu. Pas mane raso, kad galima leliukams, o lietuviskam, kad tik nuo 15 metu. Ir dar raso, kad negalima per pirmus nestumo menesius, nebent labai isimtinais atvejais, o pas mane parasyta, kad nesciosioms vartoti galima paskyrus gydytojui. Tai dabar ir nesuprantu
nes informaciniai lapeliai skiriasi kaip diena ir naktis
net susirupinau dabar, ar tik nebusiu savo leliui pakenkus
pirmus tris menesius isgeriau 7 tabletes, o po 3 menesio - dar 3
neramu dabar pasidare
rentauskiene parašė:
Radau ir lietuviskam puslapy apie tuod vaistus, bet ten visai ne toks informacinis lapelis kaip pas mane ir vadinasi ne visai taip ir netgi tablete apibudinta ne ta…
Žinok, nemanau, kad gydytoja būtų išrašiusi, jei būtų kažkokia rizika. Tuo labiau, nedideliais kiekiais gėrei
Aš kartais amerikietiškus forumus skaitau, tai ten visos iki vienos geria kažkokius vaistus nuo pat nėštumo pradžios, kai tik prasideda pykinimai. O mes prisilaikom, kenčiam. Manau, jei neramu, reikia nepiknaudžiauti, ir viskas bus gerai
kartais vis pasvajoju apie nėštumą be pykinimo ir kasdienio vėmimo, dabar per tą skrandį negaliu gyventi normaliai. Kažkas paguodė, kad sunkus nėštumas = lengvas gimdymas, o, kad tai būtų tiesa...
dovuliukas parašė:
Gal ir galima leliukams,bet siu vaistu taip pat skiria sergantiems paskutines ir kt stadiju veziu ir pan.kad nepykintu.Vadintis gali Elitan.Cerucali.Metaclopromid.T…
Tai panašu, kad mums tą patį išrašė, mano lapelyje parašyta, kad skirtas po chemoterapijos ir pan, veikia nervų sistemą.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai