a_uk parašė:
Stiprybės Jums, įsivaizduoju, kaip sunku. Jei jus paguos, tai aš turėjau panašią pacientę, tik ji nuo naujagimystės nieko nevalgė - nei MP, nei mišinio, nei tikro m…
Bet tai tik svoris 😁 Nors as pamenu irgi pergyvenau del dukrytes savo kai ji irgi maza buvo kudenu kudena, bet poto patekau pas gera vaiku gydytoja privaciai, kuri man liepe nustoti kabinetis prie sveiko vaiko. Sake ismesti svarstykles ir nustoti sverineti. Taip ir padariau ;) o va po 6 metu dabar kaip tik svoris augti pradejo ir apetitas kaip uz visus 6 mazai valgymo metus atsirado, tai ribojame angliavandenius 🙈 Kas galejo pagalvoti 🤷♀️
O mums pasiguosiu....Laukia maziuko tyrimai Santariskese su narkoze 😕 Nugasdino LT kardiologe, kad butina istirti giliau ir rasti priezasti kodel sirdeles viena puse didesne. DE musu kardio nemate skubos tiems tyrimams dar...Tai man kaip ir giedro dangaus, nuejau su isoriskai sveikiausiu vaiku ir se tau, guldyti i ligonine ir dar visokiu baisiu diagnoziu ieskoti 😭 Na bet reikia kazkaip susiimti 🤷♀️