Agnė_LTU parašė:
Lofficiel ar buvot Girstuty siandien? Jei buvot, ar patiko? 😊😊
Buvau, labai patiko 🙃 toks pozytyvas ten, labai to reikėjo
Agnė_LTU parašė:
Lofficiel ar buvot Girstuty siandien? Jei buvot, ar patiko? 😊😊
Buvau, labai patiko 🙃 toks pozytyvas ten, labai to reikėjo
Kisulita parašė:
Dar apie 8-9 kartus valgo maniškis mp, dar neįsivažiuojam su normalaus maisto valgymu 🙂
Mano irgi taip pačiai 🤦♀️ nelabai su tuo maistu 🥺 tik pienuko nori skambinau ir daktarai tai ji sako nieko čia baisiaus ji valgo tiek kiek nori kieto maisto o jai sotu ir pienu dar
Lofficiel parašė:
Prajuokinot 🤣🤣
Na čia pas mus kas dieną vis mažasis sugalvoja ką naujo 🙉 Šiandien nuvarė plikas prie džiovyklės kaip visada pamaigyti mygtukus ir aišku apsisiojo džiovyklę ir dar pats baloje stovėjo patenkintas, minkė jis ten tą džiovyklę 🙉 Negali ramiai pagulėti 😬
Vikute12 parašė:
Mano irgi taip pačiai 🤦♀️ nelabai su tuo maistu 🥺 tik pienuko nori skambinau ir daktarai tai ji sako nieko čia baisiaus ji valgo tiek kiek nori kieto maisto o jai …
Tai va, jei maniškis gauna pieno, viskas, nieko jam daugiau neįsiūlysiu, atrodo minkštos tos krūtys, mažai to pieno, bet va, beveik 1 m. vaikas privalgo ir daugiau nieko nenori 😯 Kažkada buvo pasisodinau ant kelių ir bandau įsiūlyti maisto, paragavo ir daugiai neėmė, bandžiau dar įsiūlyti, tai jis ėmė purtyti galvą, o tada galiausiai timptelėjo mano palaidinę ir ėmė niurkytis jau į krūtinę, nes nu kaip dar mamai parodyti ką jis nori valgyti 😬 Na žiūrėsim ką čia mums sakys gydytoja, kai eisim į vizitą 🙂
vaivaidusia parašė:
Aš paracetamolį kaliau, tik nepasakyčiau, kad lb padėjo... ☹️
Mhm, nelabai padėno ir man, bet pamenu kažkada bandžiau paracetamolio ir ibumetino derinį, tai gerai suveikė, reikės bandyti 🤔
Kisulita parašė:
Tai va, jei maniškis gauna pieno, viskas, nieko jam daugiau neįsiūlysiu, atrodo minkštos tos krūtys, mažai to pieno, bet va, beveik 1 m. vaikas privalgo ir daugiau …
Maniškė irgi nenorėjo valgyti normalaus maisto, tai galvojau ,kad jai nepatinka kaip gaminu. Pradėjau pirkti paruoštas jau košytes, tai valgė jas , o paskui , žiūriu, kad ir mūsų normalų maistą pradėjo valgyti 😊 tai dabar pieno gauna tik naktį ir kai eina miegoti. Čia užvakar tai be pieno nuėjo į lovytę ir užmigo 😁 tikriausiai sočiai vakarienės pavalgė 😁
Kisulita parašė:
Na čia pas mus kas dieną vis mažasis sugalvoja ką naujo 🙉 Šiandien nuvarė plikas prie džiovyklės kaip visada pamaigyti mygtukus ir aišku apsisiojo džiovyklę ir dar …
Manoji pries pora dienu ilipo i spinta plika, prisysiojo ir viska rankomis istaske. O mes sedim ir galvojam, va jau vaikas zaidzia pati😁
Kisulita parašė:
Tai va, jei maniškis gauna pieno, viskas, nieko jam daugiau neįsiūlysiu, atrodo minkštos tos krūtys, mažai to pieno, bet va, beveik 1 m. vaikas privalgo ir daugiau …
Minkstos krutys tikrai nereiskia, kad mazai pieno, pas mane tas pats, nes susireguliavus pieno gamyba🙂 bet pienas liejasi laisvai😁 vaikas gyva pienu😁
Kisulita parašė:
Aš jai duodu ir savo jau maisto bet ji paragauna ir viskas 🤦♀️🤦♀️
Vis pamatau besilaukiančių mamyčių, tai sveikinimai visoms! 🤗
Aš dar negalėčiau tam nusiteikti 😀
O kad sysių smagu pataškyti jau pastebėjau..
Mamos, ar žadate vaikus skiepyti nuo vėjaraupių? Vėl čia tie skiepai kas mėnesį, jau nebežinau ar noriu tiek pumpuoti..galvoju gal prieš pradedant darželį lankyti🤔
Kanele parašė:
Vis pamatau besilaukiančių mamyčių, tai sveikinimai visoms! 🤗
Aš dar negalėčiau tam nusiteikti 😀
Oi tie skiepai net nežinau, gal ir reikėtų nuo vėjaraupių, bet ar dabar ar vėliau, o gal išvis nereikia 🤷
O kodėl kas mėnesį dabar skiepai? Kalendorių skiepų žiūriu, tai metukų 2 skiepai ir vėliau MMR vakcina. Ar kažkaip kitaip skiepija? Nes mano gydytoja su sesele, tai gali ir prigrybauti su skiepais 😕
Beje apie skiepus - pas mus dar neuzsitrauke pilnai skiepukas į ranką, ar normalu čia?
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai