2021.10.14 15:54 (prieš 4 m.)
Sun. parašė:
Nuo kada pradėsit ir kaip pradėsit mokyti vaiką naudotis naktipuodžiu? Mamos turinčios daugiau vaikų, gal galit pasidalinti patirtimi ? 😊
As pirmagime bandziau anksti mokinti.. bet ismoko lopselyje palaipsniui, su sia niekur neskubesiu🙂
Lenauriene parašė:
Duodu pries naktini miegą ir 1 karta naktį, apie 4,5 h, nes prabunda ir laukia. Tai dar nekankinu kolkas. O dienos metu visus nuimiau jau, bet ji labai norėtų dar..…
Mano mergina koks menesis tik mp valgo, kazka minimaliai pakramto, koses pora saukstu ir viskas😐 bet vis sirguliuojam, gulejom ligoninej ir pan. O pries tai, taip gerai viska valge, pilnais bliudukais.. mp buvom apmazine tik miegeliu metu ir nakti. Net mmm pasirode. Ir snai, viena diena bado streikas🙈
Mamyciuke123 parašė:
Ir aš nespėju sužiūrėti, nuėjo į wc ir wc šepeti paėmusi jau bruzino viską aplink 😀🙈🙈🙈
Mano sepetys dabar auksciau pakeltas virs tuliko, bet tai dabar su vyru problema😁😁🙈
Kisulita parašė:
Mamos, kurios maitinate mp, kaip gydytotės, kai jau tikrai šakės? Prasta savijauta, skauda gerklę, šaltis krečia, galvą skauda 😔 Galvoju kokį Gripex'ą įkalti, ten k…
Ibupromas 1200g/para, paracetamolis, arbatos, juros vanduo, vit C, D, pastiles isla🙂
As jeigu pajauciu kad "pareina" saunu ibupromo🙂