helmi parašė:
Paprastai su paskesniais nėštumais pilveliai greičiau išryškėja, bet tai neturi jokios įtakos velesniam dydžiui![]()
Labai tikiuosi, kad taip ir bus 🙏😃 Dabar tai jau atrodo kaip kokių 18 sav. nėštumas 🙆
helmi parašė:
Paprastai su paskesniais nėštumais pilveliai greičiau išryškėja, bet tai neturi jokios įtakos velesniam dydžiui![]()
Labai tikiuosi, kad taip ir bus 🙏😃 Dabar tai jau atrodo kaip kokių 18 sav. nėštumas 🙆
Žvorūna parašė:
Man pačiai ir gal nelabai jaučias, bet kažkur susidėjo, leimuo mano buvo labai siauras, jau į džinsus praaukštintu liemeniu seniai netelpu, su nėštukes vaikštau, ne…
Kur nėštukės džinsus pirkot? Aš užsakiau zyzy.lt, atėjo per dideli, tai jeigu noriu kad pakeistu turiu dar už siuntimą mokėt, nors jų klaida. Neatitinka išmatavimai džinsų.
Kisulita parašė:
Va va, aš irgi galvoju koks pilvas bus į nėštumo pabaigą, jeigu dabar jau toks nemažas 🙊🙈🙉
Vaikščiojantis kamuoliukai busim 😁😁😁🙉
Dia Na parašė:
Kur nėštukės džinsus pirkot? Aš užsakiau zyzy.lt, atėjo per dideli, tai jeigu noriu kad pakeistu turiu dar už siuntimą mokėt, nors jų klaida. Neatitinka išmatavimai…
Kokie išmatavimai gal parduodant?
Karollll parašė:
Kokie išmatavimai gal parduodant?
Jau išsiunčiau atgal 🙈 pykau čia visą dieną, galvojau visaip, galiausiai labai supykau ir išsiunčiau. Tikiuosi bent pinigus grąžins be jokių nesusipratimų.
Dia Na parašė:
Kur nėštukės džinsus pirkot? Aš užsakiau zyzy.lt, atėjo per dideli, tai jeigu noriu kad pakeistu turiu dar už siuntimą mokėt, nors jų klaida. Neatitinka išmatavimai…
Nu va, kaip tik buvau nusprendus is ten užsisakinet, gerai kad nepaskubėjau. Norėjau imti L dydį, nes pagal juosmenį kaip ir atitinka, o dar ir augsiu. Tai kaip suprantu M reikia imti, jei per didelius gavot.. 🙄
Symphony parašė:
Nu va, kaip tik buvau nusprendus is ten užsisakinet, gerai kad nepaskubėjau. Norėjau imti L dydį, nes pagal juosmenį kaip ir atitinka, o dar ir augsiu. Tai kaip sup…
Man gavosi, kad juosmuo buvo 2cm didesnis nei nurodyta lentelėje, o ilgis vidinėje pusėje 3cm daugiau. Bet čia su džinsais. O tamprės tobulai atitiko.
Juratinka parašė:
Vaikščiojantis kamuoliukai busim 😁😁😁🙉
Tai dar bus visai gerai, jeigu galėsim pavaikščioti 😆🤣
Kisulita parašė:
Tai dar bus visai gerai, jeigu galėsim pavaikščioti 😆🤣
Cha cha 😂😂😂 įsivaizduoju jau mus 😂😂🙉🙉 blemba o aš taip noriu saldumynų, bet bijau valgyt dėl tos gliukozės kraujyje.. Svarbiausia prieš tyrimus buvau parduotuvėje tai visokių šokoladuku, zelatininiu saldainių, ledų kelių rūšių prisipirkau.. Dabar norisi verkt 🙉🙉🙉 greičiau ta matuoklį gaučiau 😁
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai