Peliukštėė parašė:
Ačiū! Nenuleisk rankų! O kelios dienos velavo mėnesines?
3 D.
Peliukštėė parašė:
Ačiū! Nenuleisk rankų! O kelios dienos velavo mėnesines?
3 D.
Ok1ukas parašė:
Nu viskas naktį susirgau, gerai kad vyrui nieko nesakiau:/ rodė testai teigiamus bet matyt ne įsikabino zirniukas. Sekmes visoms! Linkiu sklandaus ir nuostabaus fin…
😔gaila, bet nenuleiskit ranku.
Ok1ukas parašė:
3 D.
Sėkmės jums didžiausios <3
Ok1ukas parašė:
3 D.
Bet buna atveju kai buna mm. Tai del visa ko dar pas gine pasirodykit. Gal ivyks stebuklas
Ok1ukas parašė:
3 D.
gerai kuri mergina sake, pabandykit dar pasirodyt ginei, gal tikrai ne viskas prarasta, buna tokiu fintu
Peliukštėė parašė:
Na mergaites noriu issikalbet, man vienai siandien kazkokia emociskai klaiki diena? ant visko pikta, nieko nenoriu, liudna kazko , cia jau hormonai ale ziadzia gal…
Man tai šios dienos kaip tik kažkokios euforijos pilnos, bet neabejoju, kad viskas labai greitai svyruos visaip. Tai ir išbūkit su savo emocijom-jos visos reikalingos, kad ir kokios bebūtu 😊😇🙏🏻
O man keistas jausmas jau trečià ryta: prabundu daug anksčiau, tada sumaudžia pilva vienà karta ir tada visa diena viskas ok. 🤔
Arzu parašė:
Man tai šios dienos kaip tik kažkokios euforijos pilnos, bet neabejoju, kad viskas labai greitai svyruos visaip. Tai ir išbūkit su savo emocijom-jos visos reikaling…
Man irgi nubudus pamaudzia 🤷♀️ ir po to visą dieną viskas ok
Sveikos merginos, pirmas klausimas ar nėra privačios lapkritinukų grupės? Antras klausimas, ar priimsit į savo gretas? 🤭 Turbūt palaikysite, nenormalia, bet visai netyčia, neplanuotai(tiksliau planuose buvo po kokių 5metų) ketvirtas leliukas😇 vyras palaiko, du pametinukus jau auginu, panašu, kad dar reiks porelę užaugint😇 turėtų būti apie 5sav maždaug, terminas lapkričio 4d pagal skaičiuoklę. 
Berniukųmama parašė:
Sveikos merginos, pirmas klausimas ar nėra privačios lapkritinukų grupės? Antras klausimas, ar priimsit į savo gretas? 🤭 Turbūt palaikysite, nenormalia, bet visai n…
Visų pirma tyliai sveikinu, Jūs ir Jūsų vyras šaunuoliai! Pagarba, o dėl privačios grupės atsakyti negaliu, priimti tai žinoma priimsim! Mūsų gretos tik pilnėja, kaip faina 😍 beja, apie kitų nuomonę, Ji Jums turėtų mažiausiai rūpėti
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai