Apelsinass parašė:
Duok Dieve tokio gimdymo, kur ilgai netrunka viskas, kaip jums pirmąkart buvo 🙏😃
Nors pirmas skaudesni saremiai buvo,bet viskas greit praejo nespejau pavargt😀 o su antru saremiai lb lengvi,beeeet tas laukimas tai nu i peklon😀
Apelsinass parašė:
Duok Dieve tokio gimdymo, kur ilgai netrunka viskas, kaip jums pirmąkart buvo 🙏😃
Nors pirmas skaudesni saremiai buvo,bet viskas greit praejo nespejau pavargt😀 o su antru saremiai lb lengvi,beeeet tas laukimas tai nu i peklon😀
Planuojanti4 parašė:
Austinys, kaip jūs? Gal jau kalba apie paleidimą namo?
Paleido antradienį, kraujavimo priežasties nenustatė, gimdos kaklelis trumpesnis nei turėtų būti + pirmą vaiką pagimdžiau keliom dienom anksčiau nei 37 sav., tai rizika priešlaikinio gimdymo yra. Sakė įjungti "ponios režimą" 😄 ir ar išnešiosiu ar ne nieks negali pasakyti, bet jeigu jau pradėsiu gimdyt tai nestabdys, nes plaučius subrandino.
Tai vaikštau kaip ant adatų, dabar va ką tik vyrui netikrą (tikiuosi) aliarmą sukėliau, nes pasirodė, kad vandenys pradėjo bėgti, tai išsikviečiau jį iš darbo, bet lygtais ramu. Tik nervus ėda tokie dalykai, kai kiekvieną skausmelį, spazmelį, išskyrą seki ir galvoji, ar čia sąrėmis, ar čia kraujas, ar čia vandenys 🤦
Peleda3 parašė:
Su pirma man nakti prasidejo saremiai,ryte po 7 vyras pazadino,sako ko dejuoji😄😄😄 sakau strenas lb skauda🤭🤭🤭 tai nuvaziavom siaip pasitikrinti,ligoninej buvau puse …
Xi submarina aš ir dabar sukirsciau
Aš tai ,,žalia,, man pirmas lelius ir LB bijau kad jo nesuprasiu, nors gimdysiu anksčiau kadangi sergu diabetu, bet vistiek tie sąrėmiai sakykit tai jaučiasi gerai
Austinys parašė:
Paleido antradienį, kraujavimo priežasties nenustatė, gimdos kaklelis trumpesnis nei turėtų būti + pirmą vaiką pagimdžiau keliom dienom anksčiau nei 37 sav., tai ri…
Cukrinukė parašė:
Xi submarina aš ir dabar sukirsciau![]()
Aš tai ,,žalia,, man pirmas lelius ir LB bijau kad jo nesuprasiu, nors gimdysiu an…
O sakykit , jei jau prasideda anksčiau gimdymas, na buni namie ar kaip rašė pardei plium, ką daryt varyti į ligoninės priimamaji ar skambinti greitajai , ką daryti tokiu atveju kai anksčiau leliukas sugalvoti ateina ? 🙆♀️🤗😁❤️
Cukrinukė parašė:
O sakykit , jei jau prasideda anksčiau gimdymas, na buni namie ar kaip rašė pardei plium, ką daryt varyti į ligoninės priimamaji ar skambinti greitajai , ką daryti …
Na laiko tai yra, bet kokiu atveju, jeigu pirmas vaikas, tai gimdymas neprasides už 5 min
o toliau pagal galimybes, jeigu namai ir ligoninė netoli, tai važiuočiau namo pasiimt daiktų ir tada jau arba vyras vežtų, arba greitoji, arba taxi
Merginos, as turbut nei sau nei jums ramybes neduosiu🥺🥺 o pasiguost kazkaip norisi cia....siandien atsistojau ant svarstykliu ir man per kelias dienas visas kilogramas uzaugo...del svorio tai nepergyvenu, bet ar cia taip gali buti ir ar viskas gerai🤦🏼♀️ Nes mano lelius nera didelis, 33sav nepilni 2kg echoskopas parode, taciau vaiko matavimai 1sav mazesni....vandenys irgi nemanau, kad daug kg priduoda nes pas mane ju i mazesne puse...vaikelis savaite atsilieka, o vat mano svoris taip soktelejo😯🤦🏼♀️ Ar tik kad viskas butu gerai🥺
Slapimas ir kraujas geras, normose...as cia gal hiporbolizuoju viska ir tik del savo blogu minciu viska pritraukiu🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Paskutinem dienom daug vandens geriu 3l tikrai ir daugiau, bet nuo jo gi svoris nepaaugs...
Cukrinukė parašė:
Xi submarina aš ir dabar sukirsciau![]()
Aš tai ,,žalia,, man pirmas lelius ir LB bijau kad jo nesuprasiu, nors gimdysiu an…
Na saremiu tikrai su niekuom nesumaisysi,jie reguliarus ir kas kiek laiko tarpas tarp ju mazeja,saremis uztrunka kazkur minute,ir su kiekvienu kartu jie buna vis stipresni,skausmas jauciamas strenose ir pilvo apacia,nors kitoms gali ir skirtis skausmo vietos
Greta_aa parašė:
Merginos, as turbut nei sau nei jums ramybes neduosiu🥺🥺 o pasiguost kazkaip norisi cia....siandien atsistojau ant svarstykliu ir man per kelias dienas visas kilogra…
Manau, kad Jūs nepergyvenkit, viskas bus gerai 😊 Aš čia taip pat skundžiasi, nes turiu kitų bėdų, tai mane moterys merginos paguldė kad daktaras ne draugas, jei būtų buvę LB blogai būtų gulde iš kart į ligoninę, tai manau jūs būkite rami viskas bus gerai
o svoris gali padidėti ir nuo skysčių, jei jau LB daug isgeriate, vanduo daro savo, taip greit nepasišalina kaip mums atrodo ;)
O kiek priaugote nuo pastojimo , man šiaip įdomu nes man sakė kad normaliai priaugau, prieš pastojimą 73 kg sveriau kaskur o vakar pasisveriau vakare tai rodė 82/83 tai išeitų 10 kg priaugau o dabar apie 32 savaitės nėščia
Aš gimdysiu anksčiau, tik nzn kada Kaunas pasakys, jau nebedaug liko nujaučiu dėl savo bedeliu ;)
Cukrinukė parašė:
Manau, kad Jūs nepergyvenkit, viskas bus gerai 😊 Aš čia taip pat skundžiasi, nes turiu kitų bėdų, tai mane moterys merginos paguldė kad daktaras ne draugas, jei būt…
Kazkaip pradedu pergyvent, kad gal placentos veikla sutrikus🥺 zodziu🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Greiciau noriu echoskopo, gydytoja sake pirmadieni paskambinti del siuntimo i patologini, bet kad tik db kiekviena diena vis pergyvenu ir kazka naujo susigalvoju ir prisiskaitau istoriju🤦🏼♀️
Siaip paaugo daug mano svorio, sveriau 64kg, antradieni buvau patikroj tai 77kg, o siandien jau 78😯
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai