Kocia parašė:
As nesupratau kad bėgo vandenys kol nepasakė, kad jų net nebėra beveik🤷♀️
Gal jums td lasejo, man tiesiog per kojas pradejo begti, tai iskart aisku buvo
Kocia parašė:
As nesupratau kad bėgo vandenys kol nepasakė, kad jų net nebėra beveik🤷♀️
Gal jums td lasejo, man tiesiog per kojas pradejo begti, tai iskart aisku buvo
Greta_aa parašė:
O jus visada vartojat Rennie kai rugstys kyla?
Aš Rennie šį nėštumą net nepirkau, pirkausi Frutin. Man dažnai vakarais kyla rūgštys, anksčiau visad tą Frutin čiulpdavau, paskui kažkaip sumąsčiau Borjomi pamėgint. Tai kai pradeda kilt, išgeriu Borjomi 1-2 stiklines. Dar nebuvo, kad nepadėtų, tai borjomi kelias pakuotes vyras užpirko, gal jau pakaks iki gimdymo 😀
Planuojanti4 parašė:
Aš Rennie šį nėštumą net nepirkau, pirkausi Frutin. Man dažnai vakarais kyla rūgštys, anksčiau visad tą Frutin čiulpdavau, paskui kažkaip sumąsčiau Borjomi pamėgint…
Man po kelių Frutin tablečių žiauriai skrandį skaudėt pradėjo 😳
Nėštukė321 parašė:
Ar ką nors darėte, ar tiesiog pati apsivertė? Ačiū![]()
Pati,nieko nedarėm.
Nėštukė321 parašė:
Ar ką nors darėte, ar tiesiog pati apsivertė? Ačiū![]()
Man su vienu is vaiku taip buvo iepe gydytojas keturiom vis klupeti kad pilvas kabotu ir masazuoti svelniai ratu pilva nurodant galvytei kelia... Nezinau ar tai padejo ar pats nusprende apsiversti bet apsiverte tik 37 sav o gime 38sav 3630 gr
Su pirma man nakti prasidejo saremiai,ryte po 7 vyras pazadino,sako ko dejuoji😄😄😄 sakau strenas lb skauda🤭🤭🤭 tai nuvaziavom siaip pasitikrinti,ligoninej buvau puse 9,o viskas baiges 12 val dienos,tai greit susisukau,su antru nubego vandenys viduri parduotuves,vyras i panika o as sau tokia rami😆 dar vaziuojant prasiau,kad suatotu i degaline,nes lb valgyt norejau tai submarina sukirtau😁 visas veiksmas uztruko 12 val,su visais skatinimais ir t.t. lasines nepadejo,tai po keliu val ju lasinimo,11 val vakare suleido i raumeni kazkokiu kitokiu tai uz poros val pagimdziau,na o kaip db bus net nzn...tik lb bijau,kad neuztruktu viskas lb ilgai,nu ziauriai uzknisa tas laukimas😀
Greta_aa parašė:
O idomu, ar gydytojai gali matyt, kad kartais lasa vandenys🤔
Nemanau, kad gali matyti. Juk nesedes ir neziures, kol kazkas islases
dazniausiai tikrin vandenu kieki, ar uztenka. Jeigu guli stacionare, duoda palas (Lietuvoje) isideti, ir kai pajauti, kad slapia - parodai akuserei. Dar gali namuose naudot indikacinius iklotus, ir jeigu bus teigiami - kreiptis i ligonine. Paprasta gine tikrai manau pasakyt negales, tik spes is tavo pasakojimo 🤷♀️
Peleda3 parašė:
Su pirma man nakti prasidejo saremiai,ryte po 7 vyras pazadino,sako ko dejuoji😄😄😄 sakau strenas lb skauda🤭🤭🤭 tai nuvaziavom siaip pasitikrinti,ligoninej buvau puse …
Duok Dieve tokio gimdymo, kur ilgai netrunka viskas, kaip jums pirmąkart buvo 🙏😃
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai