Liepa1234 parašė:
Toms, kurioms numatytas planinis cp, gal jau žinote kuria savaite jis bus Jums atliekamas?
39 savaite
Liepa1234 parašė:
Toms, kurioms numatytas planinis cp, gal jau žinote kuria savaite jis bus Jums atliekamas?
39 savaite
Tai vat, buvau siandien pas savo gine del didesnes mazykes galvos pagal echoskopa tai nuramino kad nera cia blogai nes visas leliukas savaite vos ne didesnis, tik atsirado kita problema mano mergina isitaise skersai pilva ir sake jai per dvi savaites neisitaisys noramliai reiks galvot apie cezaris, as kaip ir sutinku nera man blogis tas cezaris tik taip idomu kiek cia tu sansu kad ji dar gris i zemin galva kaip buvo😃 p.s. Pati pajutau pries pora dienu kaip pasikeite jos pozicija pilve nes pradejo dauzyt sonus😃
ponia.gandriene parašė:
Bet argi nėra taip, kad vaikučiai gimsta, kada jiems reikia? Pvz mano klasioklė pasirašė popierius, kad pernešios ir pati už tai atsako, ir gimdymas natūraliai prss…
Vaikas pagal viska skaitosi pilnai isnesiotas pilnu 37 savaiciu, taip vaikai issirenka patys kada jiems gimt, bet tas pernesiojimas vienai gali but i nauda,kitai ne,net paciam vaikui. O del kuno atsigavimo,tai maziau suku sau galva.pirmas dalykas sveikas vaikas,ir nieks nerizikuos savo vaiko sveikata. Turiu GD, kontroliuoju, tikiuos ir taip bus toliau. Turiu patirties su pirmu,nes gerai kad paskutinem savaitem prisiprasiau stebejimui i VGN,nes tik jie echo deka,pamate kad mazai vandenu.o jei butu poliklinikoj prieziura-tai nieks ir nepamatytu,nes echo daroma buvo tik 12-13, 20 savaite ir viskas. Pernesiot nenoreciau,nes nuo tam tikros sav placenta pradeda senti,o tai jau po to vaikui negerai.cia mano asmenine nuomone
nes paskutiniom savaitem sunku isvis bus ka daryt. Todel ir norisi greiciau paskatint ta visa veikla, kad prasidetu savaime, be skatinimo, nes man siuo metu skatinimas uzdraustas, ir jei leis tai biski. Tai jau kazkaip geriau sau padet kad prasidetu veikla
ir tai nereiskia kad va pradesiu kazka daryt iskart gims, cia procesas nenuspejamas
DoRaa parašė:
Tiesa, kas skundziates tarpkojo kaulu skausmais, pagerkit kalci. As padejavau gydytojai, sako reikia kalcio papildomai butinai. Tai 1000 pagerus per diena, po savai…
Skundžiausi aš 😄
Man sakė dėl didelio pilvo ir labiau atsikišusio uodegikaulio gali skaudėti🙂
Tačiau po pasiskundimo praėjo man visi skausmai tos vietos 🤩🙏
Dabar tik nugaros apačia, bet čia iki galo vargsiu tikrai su skausmu, nieko nepadarysiu jau🙈
Liepa1234 parašė:
Pritariu. Manau pavers mane per tas kelias dienas ligoninej i raupsuotaja, bet ai, mano vaikas, mano gyvenimas. Man tik nesuvokiama, kad siais laikais tokie dalykai…
Čia truputį dėl kitos priežasties. Ligoninėms "kainuoja"gauti tą kūdikiui palankios gydymo įstaigos statusą, dėl to personalas taip bruka maitinimą krūtimi ir pan., nes tikrina juos ir privalo turėti net raštiškus Mamų atsisakymus žindyti prieš duodant misinuka🙈
Akušerė Marija dalijasi nemokama pdf knygele "Baimės įtaką gimdymui" 😌
https://www.sumanimama.lt/ivesk-savo-elektronini-pasta-ir-prisijunk/
O man idomu pasidare, jei kudikis (man vaisium vadinti nepatinka :D) yra +1sav, tai ar reiskia ir kad issivystymas +1sav? Nes pagal ideja tai matuojamas tik dydis ir nelabai manau imanoma ivertint organu issivystyma 🤔
Kazkaip idomu pasidare. Cia nekalbu kai galvyte ar pilvukas +- kazkiek dienu, bet tarkime jei viskas atitinka +1 ar +2 sav.
Cia labiau pasvarstymams ir diskusijai 😁
ALUG parašė:
O man idomu pasidare, jei kudikis (man vaisium vadinti nepatinka :D) yra +1sav, tai ar reiskia ir kad issivystymas +1sav? Nes pagal ideja tai matuojamas tik dydis i…
Teko girdėti, jog jei visas vaikiukas išsivystęs savaitę ar net dviem daugiau, tai koreguoja gimdymo datą. Tad manau įtakos turi. O dėl išsivystymo tai kartu su vaiku ir visi organai juk auga. Per ECHO gydytojams matosi pvz insktai, sirdute, skrandukas ir sprendžia ar normą vystymosi ar ne.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai