Būsimos mamytės, kurioms gimdyti 2022 m. gegužę renkasi čia.
2022 m. Gegužiukai (Archyvas iki 2022.07.11)
Būsimos mamytės, kurioms gimdyti 2022 m. gegužę renkasi čia.
2022 m. Gegužiukai (Archyvas iki 2022.07.11)
Dolen parašė:
Čia tik 3 dydžio? 😀 Ar ir didesnių?🙂
Nes sūnui ilgiausiai naudojom 5 dydžio triusikelius, tai jų buvau daug uzsipirkus …
4 ir 5 :)) tik ėmėm tai kas su akcija ir kur pigiausiasias 1 vnt. Nes jau pabaigsim kiek liko 3 ( dar tinka) ir pereisime į 4 dydį
Kiek daug žinučių prirašyta.🙈
Dėl sauskelnių,tai mes per parą 6-7 sunaudojam. Būna atvejų,kai ir 9 sueina.😊 naudojam dienai įvairias,vis mėgstu išbandyti kažką naujo😄 Šiaip pagrinde dar su lipdukais naudojam. Nakčiai tik Pampers naktines kelnaites naudojam,patinka,bet dabar labai daug ant šonų miegot pradėjo,tai šakės,vis avarijos,prasiusioja.
Dėl autokėdučių,tai mes kaip tik šį savaitgalį matavomės. Labiausiai patiko Nuna Todl next ir Britax Romer Dualfix m-size marble. Kol kas linkę prie Britax,nes pigiau gaunasi su nuolaida,o Nunai nelabai nuolaidų taiko. Garsioji Joie spin 360 nepatiko,Cybex Sirona taip pat.
Dėl miegų,tai naktys labai skirtingos,buvo šventę ištaisęs kelias naktis,kai laikė tarpus tarp žindymų 4,5 val ir tik porą žindymų,o šiaip lb įvairiai,kartais kas 2 ar 2,5 ar 3 val kyla,tai kokie 4 žindymai gaunasi. Ir šiaip tie budinėjimai,klykimai jau užmigdžius tai kartais beproto išnervina ir dar paskui jei žinda kas 2 val,tai nafik🙈
Dieną pagrinde 2 miegai. Vienas 30 min,kitas nuo 2 iki 3 val gali būti arba kartais 3 miegai po kokias 30 min arba kažkuris 40-50 min.
Būna ir naktinių būdravimų retkarčiais,tai yra baisiausia,kas nutinka😄
Šiuo metu kalasi 4 dantukai viršuj,vienas jau pralindo,tai oh my god,tokių sunkių dienų apturėta,kad nežinau iš kur kitos kantrybės semiasi,bet pas mane jau minuse kantrybė😄
Su valgymu visaip būna,labai parinausi kai pradėjo beveik nebevalgyt,bet dabar nustojau. Sueina pirktinės tyrelės,tai perku drąsiai,ypač vaisinės lb gerai su košėm,nes košės priešas😄
Taip ir gyvenam. 🤭
Rodo parašė:
Kiek daug žinučių prirašyta.🙈
Oi tie dantys, dantys, dantys...aš bejuokindama šįvakar pamačiau kad ir apačioj baltuoja... tai dabar kokie 5-6 vienu ypu PAREINA:DD maaaam laikykis, bet sakiau bus šikna dėsiu žvakę, nei vaiką kankinsiu nei pati be miego būsiu.... o kada galvojat perkelti į tą kitą auto kėdutę?
Sypsenele10 parašė:
Oi tie dantys, dantys, dantys...aš bejuokindama šįvakar pamačiau kad ir apačioj baltuoja... tai dabar kokie 5-6 vienu ypu PAREINA:DD maaaam laikykis, bet sakiau bu…
Dėl žvakutės,tai tikrai taip,geriau duoti ir mažiau kankinti abiems. Aš čia vieną iš siaubingiausių dienų tik vakarop sugalvojau ibustar suduoti,tai kai puikiai suveikė,pagalvojau o kodėl tik dabar sudaviau😄
Kėdutę planuojame įsigiję iš karto turbūt pradėti ir naudoti😊 Telpam dar savo Maxi cosi,bet jau nebe super patogiai,ypač su kombiu. Norisi tikėti,kad erdvesnėj važiuodamas bus ir labiau patenkintas🙈
Dolen parašė:
O dar yra veziojanciu vaikus 0-13 kedutese 😀 aš mergina nuo 6 mėn persodinau į 9-18 kėdutę. Ji pas mus turi pusiau gilumą padėti, tai su vyru juokėmės, kad didesnė …
Nu rimtai, mes irgi anksti perkelėm į 9-18kg kedutę. Irgi gulima tai liuks buvo. Dabar jau puoni nori dairytis visur, tai gerai, kad 9men greit galesim sukti į pasaulį😃 kazkur skaiciau, kad iki 9men turi but nusuktas 😃 neatsimenu kur bet istrigo😃😃
SoniaSonia11 parašė:
Vilnietės mamytės ar matėte nemokamą renginį organizuojamą Outlet parke? Visai įdomu pasirodė 😊
Mačiau,vyksta kiekvieną savaitę. Gaila,kad mums tuo metu kineziterapija būna😊
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai