2023.06.17 08:49 (prieš 2 m.)
Papasakosiu iš savo varpinės, pradejau dirbti, kas antra diena ir visus savaitgalius, tai palieku mazaja 8-9valandom, nu ir ka pirma diena sunki buvo, 3 diena neberekė, užsimigdė ramiausiai. Nors prieš tai miegodavo tik su papuku pašoniai, aisku kai buna nedarbo diena tai ir migdomes su papuku vel. Bet šiaip ka noriu parašyti, kad tie maži žmogiukai greit pripranta. Manau mes mamos labai pergyvenam. 😃 (čia aš sau ypač, nes patikekit manim, kokia tryda buvo man palikt vaika tokiam ilgam laikui, kaip skaudejo sirdi kai zinojau, kad ji verkia neuzmiega, galvojau fsio nedirbsiu, bet nu blemba kitaip nebus? Reikes kazkada is to išlipt, rudenį darželis tai puiki proga pabuti be mamos o ir mamai galva pravedinti) Tai šiai dienai palieku be baimes. Pfupfupfu
Tas pats jauciu butu su zindymu, nebutu - 3 dienos vargo ir viskas, bet kaip rašė čia prieš tai mamytė, kad iki dantu dygimo butu gerai zindyma laikyt, nu jo, tikrai, labai lengvai nurimsta, ramu.. bet mum pvz kiekvienas danties dygimas neapseina be vaistu, nes nakti tiesiog žviegia. Mes dar be iltiniu ir krūminiu.. 🫣 vien žodž, aš del zindymo dar esu ant 50/50, kai persipildys taurė pranešiu🤣🤣 siandien varau dirbti, vyras sako negrišk išvis, va nujunkysim, sakau o kur man but???😀