Monicute1 parašė:
O kiek čia klaipėdiečių yra?😄
As!!! Mielai irgi iseiciau kur su mamomis pavaikstibeti, nes pastoviai su mazaja mes dviese 😄
Monicute1 parašė:
As!!! Mielai irgi iseiciau kur su mamomis pavaikstibeti, nes pastoviai su mazaja mes dviese 😄
Monicute1 parašė:
Aš iš to ,,galo":)))
TriceMice parašė:
Toks jausmas, kad skaitau apie save..🥲😁
Norisi sakyti "džiugu" , kad ne vienai man taip, bet iš kitos pusės mums sunku, toms kurios nepersilaužiam. Na vaikai auga, aš tikiu, kad kuo jie labiau taps savarankiškesni tuo bus lengviau, nepaisant to, kad visokių etapų bus. Bet kai sumažės ta maximali bambagyslė ir bent dalimi grįšime į savo veiklas, darbus, į "save', na tikiu, kad viskas susitvarkyti turi.
Laikomės ❤
Aš prisijungčiau Vingio parke, bet nebent kitą savaitę. Šią savaitę esam kaime pas senelius.
Šiandien labai džiagiuosi nauju pirkiniu, įsitaisėm Q play Rito triratuką. Dabar aš jį pati vežu su tokia ilga rankena, o jis priekį sau sėdi ir stebi aplinką. Paskui vaikui paaugus jis persidaro į paprastą triraruką. Jam labai patiko ten priekyje sėdėti, laikėsi sau uz rankenos lyg vairuotu. Nuvarem taip 10 km 😀
Ryt vel nauja trasa laukia.
Jusia parašė:
O man kilo mintis. Gal ir netikus, bet... kažkada darėt vilnieties meet vingio parke ir žiauriai liūdėjau, kad nesigauna... tai gal yra norinčių penktadienį ryte je…
Žiūrint apie kelintą,bet manau visai prisijungtumėme😊
Rodo parašė:
Žiūrint apie kelintą,bet manau visai prisijungtumėme😊
Man nėra jokio skirtumo. Galit siūlyti laiką kada patogu ;) 9 val priduodu vaikus į stovyklą ir nuo tada laisva. Sakyčiau kokią 11 gal būtų patogiausia. Bet aš laisvai prisiderinsiu betkada
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai