Penktadienis gal ne pati geriausia diena susitikimams, nes penktadieniais daug kas kažkur važiuoja. Ar čia tik mes taip? :))
Gal darom kokį trečiadienį ar ketvirtadienį kitą savaitę? Pagal orą. M? Labai norėčiau susitikti bendraamžius. 🤗
Tai štai ir laimė vaikų stovykloje. Visi susirgo, o aš vakar skubėjau lėkėm parduotuvėj ir pametėm soskę.
pradžiai susinervinau, nes galvoju vėl su visais sergančiais belstis į pardę pirkt naują. Tada sugalvojau, kad soskė reikalinga man, o ne vaikui. O man ji trukdis vis galvok kur nepalikt tai nutariau, kad soskės nebebus. Vakare paverkė prieš miegą, bet greit užmigo pavargus, ir šiandien jau gyvenom lyg visai nereiktų soskės. Visai paprastai čia mum gavos
Eleonora Bonė parašė:
Penktadienis gal ne pati geriausia diena susitikimams, nes penktadieniais daug kas kažkur važiuoja. Ar čia tik mes taip? :))
Tikrai galima ir savaitės viduryje.
Eleonora Bonė parašė:
Aš už, tik nežinau kaip su dienos laiku, kad nepapultų į pietų miegą, nes jis pas mane jį namuose miega.
Eleonora Bonė parašė:
Smagu butu susitikt
Mums siandien irgi nesigauna
Kita ketvirtadieni iseitu
laurushis parašė:
Nežinau kas mano vaikui, toks isterikas pasidares. Gal čia dėl dantų...nu niekas neįtinka, pastoviai klykimas ir į rankas prašosi 🫣
Tikrai gali del dantu buti. O gal atsiskyrimo nerimo etapas 🤔 Kai mano isterikas pasidaro, dazniausiai irgi dantys buna 😅
Jusia parašė:
Tai štai ir laimė vaikų stovykloje. Visi susirgo, o aš vakar skubėjau lėkėm parduotuvėj ir pametėm soskę.pradžiai susinervinau, nes galvoju vėl su visais sergan…
Pavydziu 😅 soste naudojam tik migdymui, bet nepaeitu taip lengvai su paverkimu, nes jis tiesiog nemiegotu 😂 bandziau bet nei man nei jam dar metas 😅
Eleonora Bonė parašė:
Mes antradieniais po 7 intelektų būnam Vingio parke. Aišku, tuo metu jai miegas, bet mielai susitikčiau su kitomis mamomis, kad ir miega vaikučiai. Ten ateinam ~15:00
Gretu parašė:
Pavydziu 😅 soste naudojam tik migdymui, bet nepaeitu taip lengvai su paverkimu, nes jis tiesiog nemiegotu 😂 bandziau bet nei man nei jam dar metas 😅
Čia turbūt ir yra pagrindinis dalykas kad turi mama tam pasiruošti
šiaip aš ir vyresnėlius iki metų atpratinau. Mano nuomone kuo ilgiau tempiam tuo labiau pripranta ir tada jau sunkiau.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai