Būsimos mamytės, kurioms gimdyti 2022 m. gegužę renkasi čia.
2022 m. Gegužiukai (Archyvas iki 2022.04.15)
Būsimos mamytės, kurioms gimdyti 2022 m. gegužę renkasi čia.
2022 m. Gegužiukai (Archyvas iki 2022.04.15)
Del spuogu, tai mane irgi baisiai isbere.. ypac veida.. baisu ziureti ir tokiu berimu nesu turejusi
tai tikrai graudu ziureti
O del to, kad miega ant ranku, tai dabar yra augimo suolis 8sav. Gali prasideti po truputi 7sav., 8 pats suolio pikas, 9 sav., pasibaigs, del to nori buti ant ranku, blogai miega, dazniau pazirzia
Mamytevi,ačiū! Nerodė ligoninėje. Reiks nusipirkt jūros vandens,kad turėti. Vienoj šnervėj išvaliau,padėjo jis man čiaudydamas,kitoj dar nepavyko,bet mažius jau gražiau kvėpuoja nei naktį. Buvau išsigandusi,kad nuo prekyncentrio kondiškių. Man dar taip sunku suvokt kaip ta vaikelį rengti skirtingose temperatūrose ir vietose..🙀
Rodo parašė:
Mamytevi,ačiū! Nerodė ligoninėje. Reiks nusipirkt jūros vandens,kad turėti. Vienoj šnervėj išvaliau,padėjo jis man čiaudydamas,kitoj dar nepavyko,bet mažius jau gra…
Sluoksniais, arba pvz lauke bunat su trumpom rankovem, tai iejus i vidu,turekit ar taip vadinama vystykla medvilninu,arba merliuka didesni,ar pleduka,uzkluojat,iseinant is patalpu,nuimat. Ir ziurit,net jei i parduotuve kokia eisit,taigi buna saldytuvai veikia taip kad saltis jauciasi,tai kazkaip as su leliu biski vengiam,vyras eina paimt jei ko reiks.
O del juros vandenuko ,rozine didele bonkute Physomer,ipakavimas irgi rozinis, ten nuo 1 menesio. Na ir bandykit valyt nosite. Su vatyte susukus,pora purskimo, pertekliu isspaust.taip kiekviena diena valom, ir pobiski koki nesvaruma traukiam,atrodo priziurim,o buna. Daznai nepatartina, bet kai matau kad yra snargliukas,o per pirma karta nepavyko,tai istraukt zutbut reikia, ir valau.rankos irgi dreba buna, bet leliui padet reikia.
Mamytevi parašė:
Sluoksniais, arba pvz lauke bunat su trumpom rankovem, tai iejus i vidu,turekit ar taip vadinama vystykla medvilninu,arba merliuka didesni,ar pleduka,uzkluojat,isei…
Aš Physiomer Baby įlašinu pagildžius ant šono kelis lašus (lašinu į tą landą, ant kurios guli) ir palaikau 1-2 minutes, o tada stačiai palenkiu (jei yra skysčio perteklius - išbėga) ir nuglostau su vata iš išorės iš viršaus į apačią tą nosies landą, neretai praskiestas snargliukas pasirodo prie nosies landos krašto, tad nereikia ir vatos kišti, o jei pasirodo landos gale - tada jau kišu ir išsuku. Aš išvis nesuprantu, ar čia jai sloga, ar čia nuo pieno ir atpylimo taip, nes didžiąją dalį dienos kvėpuoja gražiausiai, naktį irgi, paklausau, nu bet paryčiais ir kai rėkia arba šiaip daugiau duodasi, tai atrodo kaip velnias žino kas ten pas ją viduj būtų, toks nemalonus ausiai kriokimas, nors akivaizdaus nieko landose nesimato. Ryt vizitas pas gydytoją, žiūrėsim ką sakys.
O šiaip labai retai beparašau čia, dažniausiai prisijungiu kas kelias dienas, perskaitau migdydama ir pati nulūžtu
Apie miego ritmą net nekalbu, iki anos savaitės atrodė, kad miega padoriai, o dabar jau nebeik savaitė iš to padorumo išėjo taip, kad 4 ryto ir akys stačios, pavalgo, aš ją kalbinu miegot, o ji kalbina langą, terasos duris ir mane, kad "mama, nesvaik, koks miegas, prasideda rytas
"
Nu tai ką, atvaziavom į Klaipėdą. Nepaisant to, kad pati su temperatūra ir skaudančia krūtine, o keliavimas ir apskritai reikalų tvarkymas (dar buvom mano polikliniko) su kūdikiu šitoj visuomenėj dar labai apsunkintas – viskas praėjo gerai!
Maitinau traukiny, kuris buvo pilnas paauglių berniukų, prie visų, nes palydovė pasiūlė tik wc... Blemba, 7 vagonai šika, o mano vaikas valgys
Na jau ne!
Aišku, kaip tyčia traukinys važiavo visa valanda ilgiau. Bet vaiko gerumas... Kaip suprasdamas buv geras, daug miegojo ir jau dabar miega naktinio miego. Negaliu patikėti!
S@msung parašė:
Aš Physiomer Baby įlašinu pagildžius ant šono kelis lašus (lašinu į tą landą, ant kurios guli) ir palaikau 1-2 minutes, o tada stačiai palenkiu (jei yra skysčio pe…
Kaip as sakau
Miegas tik Silpniems
Eleonora Bonė parašė:
Nu tai ką, atvaziavom į Klaipėdą. Nepaisant to, kad pati su temperatūra ir skaudančia krūtine, o keliavimas ir apskritai reikalų tvarkymas (dar buvom mano poliklini…
Kaip smagu,kad viskas gerai praėjo. 😊 Aš irgi pastebiu ant kiek visur nepritaikyta mamoms su beibiais🤦
O mes šiandien keliavom į darbą rašyti prašymą dėl vpa. Tai tik priėjom prie durų,kad užsikaukė berniukas😄 Zapadlo dėsnis ne kitaip😄 Tai tik įėjau ir variau maitint,paskui pavyko išlaužti ir miegojo ilgai ilgai🙈
Eleonora Bonė parašė:
Nu tai ką, atvaziavom į Klaipėdą. Nepaisant to, kad pati su temperatūra ir skaudančia krūtine, o keliavimas ir apskritai reikalų tvarkymas (dar buvom mano poliklini…
saunuole, drasiai keliujat, puiku. siaip as pastebejau manoji kelionese irgi ramesne nei namie
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
ropoja kasdien vis greičiau