Būsimos mamytės, kurioms gimdyti 2022 m. gegužę renkasi čia.
2022 m. Gegužiukai (Archyvas iki 2022.01.21)
Būsimos mamytės, kurioms gimdyti 2022 m. gegužę renkasi čia.
2022 m. Gegužiukai (Archyvas iki 2022.01.21)
Mes rinkdami vardą galvojom, kad būtų visomis kalbomis atitikmuo ir ganėtinai lengvai randamas, be iškraipymu, nes norisi vaiką pasauliui užauginti, ne sau, tai norisi palengvinti integraciją į visuomenę. Ir ką, radom ir gerą, ir gražų, kas, kad populiarų. Pati augau su vardu, kurį anksčiau vos ne tik šunims duodavo, bet kai trumpas, lengvai ištariamas, įsimenamas, tai nereikia nei pavardės aplinkoje mano, pasakai ir visi žino, kas aš. Ir užsieniečiams lengva - nepamenu nei vieno atvejo, kad būtų suklydę tardami. Bet visiškai suprantu mamas, kurioms gražūs gamtos reiškinių, medžių ir t.t. vardai. Esu girdėjusi ir berniuką Vėją, ir mergaitę Upę, ir Skaistės, ir Vėtros, ir Audros, ir Liepos, ir Beržai - gražu man, kas tėvams prie širdies limpa. Svarbiausia, kad būtų renkamasi protingai ir, na, mano akimis žiūrint, nepersižiūrima Lotynų Amerikos serialų.
Nemiegosiu parašė:
Mes rinkdami vardą galvojom, kad būtų visomis kalbomis atitikmuo ir ganėtinai lengvai randamas, be iškraipymu, nes norisi vaiką pasauliui užauginti, ne sau, tai nor…
Dėl gamtos reiškinių, man nuo pat vaikystės įsiminė Klaipėdos sportinių šokių klubo "Žuvėdra" trenerės vardas ir pavardė - Jūra Laivytė. Pasirodė ir iki šiol atrodo, kad taip viskas susiję ir gražu, gyvena uostamiestyje, vadovauja Žuvėdra kolektyvui, pavardė ir vardas tinkami tiek prie veiklos, tiek prie uostamiesčio
Skaitau apie jūsų tuos vardus, kiek daug mąstymu ir nežinojimo... Aš manau kad vardą turi išrinkti tėvai ir niekas neturi teisės sakygi kad tas vardas šioks ar anoks... Kitos sako kad pagalvoti apie vaiko ateitį, nu bet iš kitos pusės nepatiks vaikui jo vardas nueis ir pasikeis... Mano taip jau dvi draugės pasidarė ir nieko čia blogo. Nu nepatiko jai jos vardas, nuėjo ir pasikeitė. Čia ne koją nusipjauti ir naują užsidėti 😂 aš tai kažkaip visiškai nesureikšminu to vardo, šiandiena man vienas gražus, rytoj gal kitas. Duosiu vardą kuris gražus tiesiog dabar, o jeigu vaikui nepatiks pakeisim ir bėda išspręsta 😂
Vasaros mergaitė parašė:
Skaitau apie jūsų tuos vardus, kiek daug mąstymu ir nežinojimo... Aš manau kad vardą turi išrinkti tėvai ir niekas neturi teisės sakygi kad tas vardas šioks ar anok…
Va va, tikrai, nepatiks, gi galima pakeisti bus, pasikeisti. Kai pagalvoju, augau laikais, kai vardas Žydrūnas atrodė pasaulio pabaiga, o dabar ką, normalus vardas. Svarbu ne Fekalija ir ne Elono Musko vaiko vardas, kur pats Muskas pamiršo, kaip pavadino vaiką
Ojjjj tos anytos... gerai kad mano rami.... nesikisa niekur.... paklause koks bus vardas atsakem kad gal tas o gal ne... nesam apsisprende... nors as jau nusprendus kad bus Iglė ❤ Pirmagimiui kai rinkom turejom du variantus Adomas ir Jonas... o vyro amzinaatilsi mociute primygtinai kiso Visvaldas... sako matai kaip Kauna valdo koki versla tarptautini turi gal ir jis toks bus... o as isklausau bet visada savo darau... ir visi ta zino...
Lapkriti visi susirgom kovidu... su ligoninem reanimacijom... visi buvom ligoninej... mano mamos isgelbeti nepavyko... po kurio laiko tvarkydama jos kambari ji gyveno su mumis... radau kalendoriuka sodininku ji visada juos mego... ziuriu gale kazkas uzrasyta... o ten mergaiciu vardai... ji rinko vardus bet man to nepasake... nes jau buvau jai pasakius kad labai noreciau Iglės ❤
Vasaros mergaitė parašė:
Skaitau apie jūsų tuos vardus, kiek daug mąstymu ir nežinojimo... Aš manau kad vardą turi išrinkti tėvai ir niekas neturi teisės sakygi kad tas vardas šioks ar anok…
O as nenoreciau, kad mano dukros keistusi varda, koki mes daveme. Nes duodi ta varda su meile. Nezinau, as tai didele reiksme teikiu vardui, o ne siaip duoti belekoki, paskiau pasikeis. Juk cia ne kojines pasikeisti😁
Skaitau apie jusu anytas ir dziaugiuosi, kad man pasiseke. Niekur nesikisa, esam artimos abi kaip geros drauges. Kasdien susikambinam, papliotkinam po valandziuke. Po parduotuves apsisopint abi keliaujam. 😊uosviu irgi negaliu skustis. Tai tikrai dziaugiuosi, kad juos turiu.🤗