Būsimos mamytės, kurioms gimdyti 2022 m. gegužę renkasi čia.
2022 m. Gegužiukai (Archyvas iki 2022.05.15)
Būsimos mamytės, kurioms gimdyti 2022 m. gegužę renkasi čia.
2022 m. Gegužiukai (Archyvas iki 2022.05.15)
Rodo, pabandykite neleisti diena miegoti pietu miegelip ilgiau nei 2val. As pamaitinu dar 22val. Tada mazdaug 3val. Ir kas paryciai ramesni butu maitinti pradejau apie 5val-6 kazkur. Tada keliames 7.20 mes. Gali buti kad Jusu vaikas vyturiukas ir nors velinsite vis tiek kelsis anksti :/
Rodo parašė:
Ble,man jau ir 7 tobula būtų😄😄 keli buvo rytai tokie,tai happy buvau🙈 Nes mes pradedam 5:30 ar 6:00 dažnai. Va šiandien 5:40. Tai sklaidausi kaip ragana😄 O naktį bl…
Vaje, tada dar gerai, kad pas mus tik 7h prasideda rytai 😁 jeigu butu kaip jums, tai isproteciau 🥴😂
Geras, reiskia ne mano vieninteliam sikimai ir paskui budravimai buna 😅😂😂
Rodo parašė:
Ir iš tiesų,prie to paties,pasidalinkit ir kiek valandų dienos metu susirenkat miegelio? Gal čia tas šuo pakastas pas mus vis tik. Bet kitu atveju atrodo piktas bus…
Per parą rekomenduojama vaikams nuo 12 val iki 16 val miego. Tai gal jūsų vaikinas iš tų kuriems miego reikia mažiau, ir kadangi dieną ismiega po 4 valandas tai tada naktinis miegas baigiasi anksti ryte.
Kiek dienos miegeliu turit? Nes jei žiūrint pagal rekomendacijas eit miegoti kas 2 valandas, tai dieną 4-5 miegeliai pas jus turėtų būti.
Rodo parašė:
Labas rytas. Kas migdot vaikus 19-20 val.,nu jūs man pasakykit,kokiom valandom paskui jie keliasi ir kada prasideda rytas? Labiausiai įdomu kas mp maitina,nes su pm…
Mūsų mažoji paprastai atlūžta 20 val. Keliasi jau su šnektom 6-7 ryto. Jeigu labai apsiblausius diena, tai pamaitinta iškart užmiega rytinio pogulio, tai dienos miegas su naktiniu susilieja. Naktimis keliasi įvairiai. Tame tarpe nuo 20 iki 24 val. kokį 1-3 kartus, o po vidurnakčio dar 1-2 kartus iki ryto.
Dieną miega, kaip papuola. Gali būt ilgesni du miegai po pusantros-dvi val., gali būt keturi miegai po pusvalandį. Nevedu stabilios dienotvarkės, nes nesigauna, kai namie siaučia ir kita mažametė. Tik miegot vakare tuo pačiu metu visada einam.
drakonine parašė:
Rodo, pabandykite neleisti diena miegoti pietu miegelip ilgiau nei 2val. As pamaitinu dar 22val. Tada mazdaug 3val. Ir kas paryciai ramesni butu maitinti pradejau a…
Reiks bandyti,nes dabar 3 val miega,kartais ir tai nori ilgiau,o aš žadinu.
Dolen parašė:
Per parą rekomenduojama vaikams nuo 12 val iki 16 val miego. Tai gal jūsų vaikinas iš tų kuriems miego reikia mažiau, ir kadangi dieną ismiega po 4 valandas tai tad…
Dieną turim kokius 3 miegelius po pusvalandį ir vieną 3 val,jei pagal planą. Nors jei vėliau pabuna,tai kaip ir 2 trumpus miegučius turim. Siandien kai ankstyvas,tai bus daugiau. Ne visad jis 2 val išbūdrauja,kartais po 1,5 val jau zirzia,kažkaip keičiasi tas jo būdravimo ritmas ir sunku dabar pagaut. Jei į lauka neitume,tai ir dieninio 3 val nei pro kur neturėtume. Va šiandien gal taip ir bus,jei man ant lietaus eiti nesinorės🙈
Mes einam 21val miegot, užvalgo, tada miega iki 00-01, sianakt iki 2val, pavalge ir lužo iki 4val ir tada dar 6ryto, dabar 8val pamaitinau kol kas miega, tai galiu kavos atsigert, nusimaudyti, kažin kiek ji man čia leis tais rytais pasidžiaugt..🤣 seniau budavo 8:30 ir keliames, dabar iki 9:30 ispaudziam.
Nakti daznai bludydavo galvojau gal regresas (tikiuos jis ir buvo) bet dar pas mus miegame labai didele dregme, pasistatem radiatoriuka, iskart miegas pasitaise, o kai šalta atrodo ir valgydavo daugiau, matyt, kad sušiltu