Dezavu323 parašė:
O tos kurios jau keliavo su beibiais lektuvu i ka dejote vezima?gal yra pirkti kokiu spec. Maisu? Gaila butu i nieka neideta atiduot 🙈
As turejau likusi maišą nuo vežimo kai pirkau, i ji ir įdėjau, siaip karta oro uoste mums davė
Dezavu323 parašė:
O tos kurios jau keliavo su beibiais lektuvu i ka dejote vezima?gal yra pirkti kokiu spec. Maisu? Gaila butu i nieka neideta atiduot 🙈
As turejau likusi maišą nuo vežimo kai pirkau, i ji ir įdėjau, siaip karta oro uoste mums davė
Makroflex parašė:
Nuo gimimo 2 lašus gauna. Tiek sakė duoti, nes daug per mėn priaugdavo.
Oho, net nuo gimimo iškart po 2 lašus duodat, dar ir vasaros metu, o dabar sako 6 duot 🙄 tikrai daryčiau tyrimą, nes trukumo ir pertekliaus simptomai labai panašūs, bet perteklius labiau pavojingas, tad geriau pasitikrinti
Mūsų namus aplankė Covidijus😵💫🫠🫠🫠 pakolkas vyras serga vienas. Gyvena miegamąjame dabar,o mes išsitrėmėm i svetainę. Tikiuosi,viliuosi, kad prie mūsų neprikibs. Toks stresas aplankė šiandien,nes visi darbai gula ant mano pečių. Laukdavau vakaro kai grįždavo vyras,bent valandėlei atsipūsdavau, ar jis vaikus užmigdydavo. Sesė šiandien mane išgelbėjo, prieš porą savaičių ji pati sirgo,tai padėjo man šiandien. Greituoju būdu apsipirkau maisto, kalną vaistų, vitaminų dėl visa ko. Super greit prasibėgau su siurbliu namus. Ir va sėdžiu užsimigdžius mergaites ir galvoju praslysim ar ne. Vakar naktis sunki, mergaitės sunkiai miegojo kažko tai. Vyras blūdijo,tai reikėjo rūpintis ir juo. Sunkiai gan serga. Tai skambinausi mamai prašyt, kad savaitgalį privežtų kažkokio šilto maisto,nes veikiausiai sunkiai rasiu kada laiko pasigamint. Tikriausiai mums mamoms įtaisytas kažkoks varikliukas,kai apima stresas tai užsikuria. 😅🫠😵💫
_Va_ parašė:
Mūsų namus aplankė Covidijus😵💫🫠🫠🫠 pakolkas vyras serga vienas. Gyvena miegamąjame dabar,o mes išsitrėmėm i svetainę. Tikiuosi,viliuosi, kad prie mūsų neprikibs. To…
Oho. Jūs labai stipri. Kiek paskaitau, negaliu atsižavėti!
Oxyy parašė:
Turėjau spec maišą, bet padariau klaidą 😅😬
Norėjau pasilikti vežimėlį iki lėktuvo ir kuomet pridavėm bagažą, tada ir užregist…
O aciu kad pasidalinot, zinosiu!
o kur isigijote dekla?
Rubliukas parašė:
Pas mus tik deze buvo, nebuvo deklo :/ o oro uoste duoda? Pirma karta girdziu! 🤔
_Va_ parašė:
Mūsų namus aplankė Covidijus😵💫🫠🫠🫠 pakolkas vyras serga vienas. Gyvena miegamąjame dabar,o mes išsitrėmėm i svetainę. Tikiuosi,viliuosi, kad prie mūsų neprikibs. To…
Mes visi trys pries pora savaiciu prasirgom covid - vyras, leliukas ir as. Leliukas sunkiausiai pernese. Kelias dienas laikesi temp apie 40, praktiskai naktim nemiegojo. Priedo as pati su 39 temp turėjau vaika serganti slaugyti ir diena nakti. Niekad nemaniau, kad tokia esu kieta, bet atlaikiau, nes o kas belieka. Tiesiog jau nebegalvoji kaip yra blogai paciai, o imi ir darai. Tikiuosi Jus ir Jusu lelius atsilaikys. Bjauru tas covid, ypac tokiems maziukams.
Jums dar pasiseke, kad tevai salia, mes tai vieni kaip vilkai 😀 tai jei kas, sulauksit pagalbos. 🌸
Dezavu323 parašė:
Pas mus tik deze buvo, nebuvo deklo :/ o oro uoste duoda? Pirma karta girdziu! 🤔
Galima pirkti spec dekla vezimui ir dar jame nemazai daiktu kartu su vezimu uzsipakuot
arba oro uoste pries dedant lagaminus svert, tikrinant pasus sakot, kad su vezimu ir jie duoda toki lengva maiseli, jis siek tiek apsaugo vezima, bet ne tiek, kiek spec ideklai asmeniskai pirkti.tai reikia isivertinti kiek kainuoja jusu vezimas ir kas jums apsimoka
pvz mums vezimo cybex viena detale pamete, ten smulkmena, bet vis tiek erzina. Nes vezimu jie kaip ir lagaminu nelabai saugo. Tai sekancius kartus is draugu spec idekla skolinomes.
Makroflex parašė:
Oho. Jūs labai stipri. Kiek paskaitau, negaliu atsižavėti!
Ačiū, bet visko būna. Kaip ir pas visas🫠🙂🌸🌿 ir ašarų ir juoko😅 bet dėkoju už palAikymą💜
Liepa1234 parašė:
Mes visi trys pries pora savaiciu prasirgom covid - vyras, leliukas ir as. Leliukas sunkiausiai pernese. Kelias dienas laikesi temp apie 40, praktiskai naktim nemie…
Vajei, užjaučiu, ir tuo pačiu sveikinu,kad atlaikėt👍🌸💞 tėvai gyvena už 60km, bet važiuoja su reikalais tai pagelbės. Sesę ir kviečiuos kai extra. Ji pagalbininkė dižiausia. Sakau jai, kad aš ją auginau, dabar tu man padedi😅 tai ji atvažiuoji irgi iš kito miesto, bet kai susilaukiau supratau,kad teks prašyt pagalbos, nes vyras ne visada gali padėt. Tai mankštos,tai masažai. Bet jie anu realiai mane ir ištempė pirmus du mėnesius. Išleidavo mane pamiegot dieną. Taip pat ir naktį būdavo liepdavo miegot,už mane susitvarkydavo kai jas taip dažnai reikdavo žadinti. Pagalba yra labai labai gerai. Užjaučiu žmones, kurie negauna jos. Tikrai. Paprasti dalyka,kaip maisto paruošimas. Ar galų gale tiesiog bb gultukuose pasupimas. Šuns išvedimas î lauką. Ir pan. Arba kartu pastumdomas vežimas pasivaikščiojant. Atrodo smulkmenos, bet kiekvienas momentas man labai brangus. Nes tai ir ištempė, kad pasitikėčiau labiau kai viena likdavau su vaikais, pradžioje atrodė kosmosas😅 užjaučiu tiek mamą tiek sesę, nes tiek prisiklausė mano marazmų, mano verkšlenimų😅 atrodo,būdavo savaitėje pusdienį padeda-tai eina sau kaip lengviau. O jei dieną-tai pffff kaip savaitė suptrumpėdavo iki savaitgalio kai jau vyras namie visą dieną😅
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai