2022.09.30 17:44 (prieš 3 m.)
new7 parašė:
Labai norėčiau grįžti į tą ramybę,būti ta ramia mama,kokia buvau lyg šiol. Jaučiu,kad daugiau taip nebegaliu,kad kažkaip per daug tų ašarų,svyravimų..todėl nusprend…
Na mano ne tokia pat situacija bet pernai isgyvenau audras. As buvau nescia, nestumas sunkus ir komplikuotas kiekvienam zingsni baime. Darbas sunkus labai sudetinga klase turejau. Ir dar sunus nepaklusta mokyklos sistemai. Kasdien keliuosi, dukra i darzeli suruosiu, as i darba, sunu i mokykla. Kol ruosiames kiekviena minure maldauju sunaus elgtis tinkamai, nekelt bedu mokykloj jis supranta ir pazada o as zinau kad tai tik tusti pazadai. Vaziuoja diena apie 10ryto jau man stoga rauna nes klase siaucia jau maziausiai 3 tevai iskviesti i mokykla nes susimuse. Atlekia sunaus mokytoja rektada tavo vaikas ir vel... leki plesais tarp savo vaiko ir kitu vaiku tai darbad tai seima. O viska skauda nervai kyla o juk nescia suvoki kad mazylei kenki... bet gyvenimas toks. Griztu namo verkiu vyras iki isnaktu dirba as pasislepus raudu nebeatlaikau, vaika pas psichologe is paskutiniu pinigu tempiau o man neliko pinigu. Kentek pati sukask dantis ir eik pirmyn. Galiausiai vakaras einam miegot ryte kelies ir vel tas pats. Taip iki birzelio pragyvenau galvojau gala gausiu. Bet as zinojau kad tai laikina, zinojau kad siemet jau to nebus ir vasara atsitiesiu. Taip pat mane labai palaike vyras. Taip visiem mum buvo sunku bet ne kart nepasake kodel valgyt neparuosta, kodel stalas dulketas or pan.
O dabar esu namie su trim, dar planuoju globoti vaikus. Eau rami nes nera is sono dirgikliu. As gyvenu sau. Dabar diena deliojuosi kaip man reikia. As rami ir vaikai ramus. As nezinau kada mazoji miega, kada valgo. Jau matau pagal jos elgesi ir man to uztenka. Ji miega as su vyresniais einu stalo zaidima zaist. O kol as su ja jie patys zaidzia. O kad namai ne idealios bukles nesuku galvos. Dabar dar ir remontas tai tarp dulkiu ir kalno daiktu sukames ir viskas gerai