paneleparren parašė:
Tinka ir pienukas, tik hedelix specifinio skonio labai, kažin kaip patikso tantum verde į šaukštelį įpurkšti vieną purškimą ir suduoti
O kiek kartu per diena Tantum?..
paneleparren parašė:
Tinka ir pienukas, tik hedelix specifinio skonio labai, kažin kaip patikso tantum verde į šaukštelį įpurkšti vieną purškimą ir suduoti
Chinchinke parašė:
Mums leido prieš kiekvieną maitinimą, bet aš kartais nenutaikydavau, tai gaudavosi kokie 4-5 kartai.
Chinchinke parašė:
Merginos, o kas pacios sirgot covid su mazyliais, ka daret? Dar testo neturiu, bet temp kyla, kosulys, gerkle skauda, bijau uzsikreciau...
Tai irgi temperatūrą mušiau ir viskas, nelabai ką daugiau ir padarysi čia. Man dar ir gerklę skaudėjo labai, tai vaistinėje nieko negalėjo pasiūlyti, nes maitinu dar pati, tai oru gydytis nebent žindančioms reikia 😄 bet pirmas 3 dienas baisiai buvo, net galva svaigo, tai baisu ir mažąją nešiot buvo, bet kai gulėjom ligoninėj tai neturėjau pasirinkimo. O kosulys tai kažkur per geras 2-3 sav. tik praėjo
Ju.Š parašė:
Tai irgi temperatūrą mušiau ir viskas, nelabai ką daugiau ir padarysi čia. Man dar ir gerklę skaudėjo labai, tai vaistinėje nieko negalėjo pasiūlyti, nes maitinu da…
Vaje... na sunku labai su tokiais maziais kai paciai blogai...bet nuo gerkles gi pastiles ar purskalus manau galina... elactancija leidzia Tantum verde pvz
Chinchinke parašė:
Vaje... na sunku labai su tokiais maziais kai paciai blogai...bet nuo gerkles gi pastiles ar purskalus manau galina... elactancija leidzia Tantum verde pvz
Kadangi vaistinėje nieko nedavė, tai tiesiog halls juodą nusipirkau, padėjo jis man 😄
Spyglys24 parašė:
Pas mus taip pačiai lovytė stovi nenaudojama. Tėtis kitam kambary miega, mes dviese karaliaujam miegamajame 😂 lova didelė ir sukuosi pagal jį 🤦 labai vartytis pradė…
Tėtis pas mus irgi kitam kambary miega 😁
Dėl vartymosi, pabandykit šoniukus paremt pagalvėm. Aš parėmiau, tai ramiau gerokai miega, nes negali apsiversti
Mi.St parašė:
Tėtis pas mus irgi kitam kambary miega 😁
Dėl vartymosi, pabandykit šoniukus paremt pagalvėm. Aš parėmiau, tai ramiau geroka…
Spyglys24 parašė:
Pas mus taip pačiai lovytė stovi nenaudojama. Tėtis kitam kambary miega, mes dviese karaliaujam miegamajame 😂 lova didelė ir sukuosi pagal jį 🤦 labai vartytis pradė…
Maniškis nesivarto miegodamas smarkiai, bet .... Vieną naktį radau prie savo kojų, nusirideno ar tai nušliaužė. Tai jau persigandus buvau, pagalvių ant grindų primėčiau.
O šiaip, su miegu (mano) reikalai pas mus pablogėję. Anksčiau, kad ir valgydavo dažnai, pažįsdavo ir paleisdavo mane. Dabar nori nuolat žįst, jei krūtį pameta, vėl ieško. Pabundu ryte nutirpusiais šonais.
Milais parašė:
Maniškis nesivarto miegodamas smarkiai, bet .... Vieną naktį radau prie savo kojų, nusirideno ar tai nušliaužė. Tai jau persigandus buvau, pagalvių ant grindų primė…
Pas mus sitaip jau menesi turbut...
11 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai