viioli parašė:
Mano identiskos dvynukes 35+5d,gime nepanasios viena i kita![]()
kokio svorio gime jusu princeses ir kokio dydzio rubelius vezetes i ligonine?aciu
viioli parašė:
Mano identiskos dvynukes 35+5d,gime nepanasios viena i kita![]()
kokio svorio gime jusu princeses ir kokio dydzio rubelius vezetes i ligonine?aciu
HeyYou parašė:
Sveikos.
Ar sekat ir užrašinėjat judesius? Aplamai ar būtina tai daryt? Po paskutinio vizit…
Seku judesius, bet nesirašau. Gydytoja sakė, kad kiekvienas dvynys savo aktyvumo periode turi sujudėti per valandą bent 10 kartų
Ir 30 sav. maniškiai svėrė, jei teisingai pamenu, maždaug 1.5 kg ir 1.8 kg
justyy parašė:
Mus šiandien paguldė į Kauno klinikas. Rytoj jai švęsime gimtadienį ir pamatysiu savo mažyles 🥰, bus 34+4 savaitės, gimtadienį taip anksti švęsim, nes mano mergytės…
Laikom kumščius, kad viskas būtų kuo puikiausiai mergytėms!;) Mano neidentškos, bet irgi gimė 34+3, svėrė maždaug 2150g
po savaitėlės jau buvome namuose
Sėkmingo gimdymo Jums 😍💕
Jasmina parašė:
Linkiu sekmes, viskas bus gerai. Kokio dydzio rubelius vezetes mergytems? kokios svoriu prognozes? man idomu kadangi ir mano identiskos ir viena mazesne tai irgi bu…
Atsivežėm rūbelių ir 44 dydžio ir 50 dydžio ir kelis 56 įsidėjau, bet kol kas neprireikė kol inkubatoriuose mažulytės.
Pasaaaka parašė:
Sekmes!! Isivaizduoju koki jauduliuka jauciate🤍 linkiu sklandaus susitikimo ir nuostabiausiu dienu kartu🥰
nikole_ parašė:
Laikom kumščius, kad viskas būtų kuo puikiausiai mergytėms!;) Mano neidentškos, bet irgi gimė 34+3, svėrė maždaug 2150gpo savaitėlės jau buvome namuose
![]()
…
Ačiū visoms už sveikinimus!! 🩷🩷 mano mažylėms viskas gerai🥰🥰, vienos svoris 1978g, kitos 1934g, abi kvėpuoja pačios, bet kol kas dar inkubatoriuje prižiūrimos 😊😊 mano savijauta irgi gera, jau teko ir pasivaikščioti šiek tiek 😊 priešpienio mergytėms irgi pavyksta po šiek tiek surinkti, tai tikiuosi, kad greitu metu užsikurs pienelio gamyba stabili 😊😊
Jasmina parašė:
2200 ir 1600..ugio 44 ir 46cm..Drabuziai iki 50cm.Pradzioj neprireike,auginom svori ligoninej.Isvaziavom centimetrą užaugę
Jasmina parašė:
O kai su dvinukais daro cp anksciau nei 37 sav o pvz 34 sav duoda pilna narkoze ar kaip?
Man tai darė epidiūrinę nejautrą, tai buvau sąmoninga, tiesiog žemiau krūtinės nieko nejaučiau.
justyy parašė:
Man tai darė epidiūrinę nejautrą, tai buvau sąmoninga, tiesiog žemiau krūtinės nieko nejaučiau.
O labai skauda kai daro ta epidurine nejautra? Kauno klinikose gal?
Jasmina parašė:
O labai skauda kai daro ta epidurine nejautra? Kauno klinikose gal?
Man tai nelabai skaudėjo, dūris pats gal šiek tiek nemalonus buvo.
Taip, operaciją atliko Kauno klinikose.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai