Jasmina parašė:
O kai su dvinukais daro cp anksciau nei 37 sav o pvz 34 sav duoda pilna narkoze ar kaip?
Man buvo daroma spinalinė nejautra. Viskas Ok, operacija kaip SPA, lyginant su sąrėmių skausmais
Jasmina parašė:
O kai su dvinukais daro cp anksciau nei 37 sav o pvz 34 sav duoda pilna narkoze ar kaip?
Man buvo daroma spinalinė nejautra. Viskas Ok, operacija kaip SPA, lyginant su sąrėmių skausmais
Sveikos, pasirodau, kaip jaunas mėnulis. Labai sveikinu tas, kurios jau sutiko savo mažylius 🧡🧡 mano vaikinai pradeda skirtis dydžiu, tai šiek tiek nerimo yra, bet pagyvensim pamatysim kaip bus toliau. Norėjau paklaust kaip darėt, darysit su vaiko priežiūros mėnesiais. Kiek eisit, kaip čia labiau apsimoka? Sorry, jei tema/klausimas pasikartoja 🥴
Naktibalda1 parašė:
Sveikos, pasirodau, kaip jaunas mėnulis. Labai sveikinu tas, kurios jau sutiko savo mažylius 🧡🧡 mano vaikinai pradeda skirtis dydžiu, tai šiek tiek nerimo yra, bet…
Jeigu eisite viena su abiem, tai labiau apsimoka 24 men
as ejau viena su dviem 24men. Bet aisku viskas priklauso nuo pajamu gaunamu
Gavau sms,kad reikia pakartoti tyrimą iš kulniuko. Aišku,pradėjau googlintis apie tas ligas. Žiūriu dabar į tuos kleckus ir verkiu prisiskaičius apie tas įgimtas ligas. Jau ir taip tos beveik 3 savaitės nelengvos kiekvieną dieną ašaroju (labai neramūs vaikai, atrodo,kad jiems niekas nepatinka ir neįtinka...), o dar jeigu išlys kažkokios retos ligos... Ar man tie hormonai dar siaučia, ar tiesiog pervargus,nu,bet gavus tą sms ,atrodo pasaulio pabaiga.
Rillkl parašė:
Gavau sms,kad reikia pakartoti tyrimą iš kulniuko. Aišku,pradėjau googlintis apie tas ligas. Žiūriu dabar į tuos kleckus ir verkiu prisiskaičius apie tas įgimtas li…
Abiems reikia kartoti? Na bet dar anksti panikuoti dėl to, gal šiaip neužteko arba nepavyko tinkamai padaryti tyrimo, pakartos ir turėsit pilnus atsakymus ❤️
Rillkl parašė:
Gavau sms,kad reikia pakartoti tyrimą iš kulniuko. Aišku,pradėjau googlintis apie tas ligas. Žiūriu dabar į tuos kleckus ir verkiu prisiskaičius apie tas įgimtas li…
O kur Jums darė šį tyrimą? Gal tiesiog ten buvo koks labai didelis zavalas ir tiesiog prastai paėmė mėginį?
HeyYou parašė:
Labukas.
Iki kada dar galima tikėtis, kad vaikučiai pakeis poziciją? Galvoju kiek jie ten t…
Mano A dvynis tai jau buvo galvą žemyn, o B dvynis nuo 32 iki 37sav kas savaitę keitė poziciją
HeyYou parašė:
Labukas.
Iki kada dar galima tikėtis, kad vaikučiai pakeis poziciją? Galvoju kiek jie ten t…
Perinatologė sakė kad ir prieš pat gimdymą gali sugalvot apsiversti
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai