Sejlia parašė:
kai skambinausi dėl vyro teisių (perrasius antrus metus) tai sakė darboviete privalo išleisti vyrą bet kada būti su vaiku iki kol vaikui sueis 2metai ir netgi gali …
Taip, gales buti VPA ir nedirbti jei reikes ☺️
Sejlia parašė:
kai skambinausi dėl vyro teisių (perrasius antrus metus) tai sakė darboviete privalo išleisti vyrą bet kada būti su vaiku iki kol vaikui sueis 2metai ir netgi gali …
Taip, gales buti VPA ir nedirbti jei reikes ☺️
Sveikos. Vyras yra VPA. Antrus metus planuoja grįžti į darbą. Tik klausimas, ar į darbą turi grįžti po vaiko pirmojo gimtadienio. Ar tarkim gali grįžti ir kai vaikui bus pvz 1m 3men.? Jei taip, ar reikia pranešti tik darbovietei , kad grįš tada ir tada. Gal ir kvailas klausimas, bet... 🤷♀️
MamaSid parašė:
Sveikos. Vyras yra VPA. Antrus metus planuoja grįžti į darbą. Tik klausimas, ar į darbą turi grįžti po vaiko pirmojo gimtadienio. Ar tarkim gali grįžti ir kai vai…
Gali gristi ir veliau, tik darbe prasyma parasyti reikia, kad pratestu VPA, jeigu eme but tik iki metu.
Sveiki, perskaičiau visą temą, bet atsakymo neradau. Nėštumo metu buvau be darbo (dėl koronos vyko atleidimai), tą laiką stovėjau užimtumo tarnyboje, išsiregistravau kai vaikui buvo 6 mėn. VPA antrų metų išmokas perrašysiu vyrui. Klausimas - ar perrašius galėčiau vėl stoti į užimtumo tarnybą, ar gaučiau išmokas? Kaip skaičiuotų, jei tokios priklausytų? Ar čia visgi per trumpas tarpas bus praėjęs nuo išsiregistravimo? Ačiū labai!
mumma parašė:
Sveiki, perskaičiau visą temą, bet atsakymo neradau. Nėštumo metu buvau be darbo (dėl koronos vyko atleidimai), tą laiką stovėjau užimtumo tarnyboje, išsiregistrava…
Galit stoti, bet išmoką mokėtų praėjus 12mėn nui paskutinės paskirtos išmokos
Kami1 parašė:
Sveiki,toks klausimas iškilo man. Antrus metus vpa perrašėme tėčiui, tačiau rugpjūtį jis nori išeiti iš darbo ir stoti į darbo biržą. Ar gautų jis išmoką iš darbo b…
Ne.
Edita. ED parašė:
Sveiki, norėjau paklausti. NGA man neužteko stažo.Baigiasi 09.15d. Tad nusprendėme,kad vyras eis VPA. Klausymas:
Stažo užteks.
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai