justinaa25 parašė:
O datą rašyti nuo 2022-10-01 iki 2023-09-30?
Nuo kada norit perleisti ir punkta pasirinkti ismoka gauti iki kol vaikui sueis 2 metai.
justinaa25 parašė:
O datą rašyti nuo 2022-10-01 iki 2023-09-30?
Nuo kada norit perleisti ir punkta pasirinkti ismoka gauti iki kol vaikui sueis 2 metai.
Sveiki, gal galite pakomentuoti visą šitą reikalą, nes iki galo nesuprantu
jeigu antrais metais perrašau išmokos gavimą vyrui, tai jis toliau dirba ir gauną išmoka,no aš toliau galiu būt su vaiku vpa oficialiai čia? Ir darbovietėj ir universitete niekas nesikeičia? Man nebūtina grįžti į darbą? O kaip dėl socialinių garantijų, darbo stžas kaupias? Paaiškinkit kas prašau dėkui
Sveiki, na gal viso pilnai neatsakysiu. As vyrui 2 metus esu perrasius ismokos gavima, jis toliau dirba kaip dirbes, o as namie priziuriu vaika. Darbe niekas nesikeite, toliau skaitausi vaiko prieziuros atostogose. Kaip su Universitetu, nezinau. Kaip aiskino sodra pensijai stazas kaupiasi, tik kad buciau socialiai drausta tai ejau I ligoniu kasa pasirasyt prasyma, kad buciau drausta kol vaikui sueis 8 metai (kiek kur kas komentuoja tai vieni sako, kad reikia kiti kad nereikia to prasymo rasyt, as jauciuos saugiau ji parasius ;) . Tikrai galit pasiskambiti I sodra, labai maloniai pakonsultuoja. Man kazka minejo apie 'staza' nedarbingui, jei sugalvociau vpa prasitest 3 metus, tai nesant imoku netureciau jau. Ten kazkiek menesiu per kazkoki laikotarpi reikia but gavus pajamu. Labai nesigilinau, nes greitu metu planuoju gristi I darbus.
Gile2019 parašė:
Sveiki, gal galite pakomentuoti visą šitą reikalą, nes iki galo nesuprantujeigu antrais metais perrašau išmokos gavimą vyrui, tai jis toliau dirba ir gauną…
Viska paraset teisingai
Vidija parašė:
Sveiki, na gal viso pilnai neatsakysiu. As vyrui 2 metus esu perrasius ismokos gavima, jis toliau dirba kaip dirbes, o as namie priziuriu vaika. Darbe niekas nesike…
O kaip su vyro atlyginimu? Mažėja ar nieko nevyskta?
kissee parašė:
O kaip su vyro atlyginimu? Mažėja ar nieko nevyskta?
Nemazeja
Sveikos.
Antrų metų išmoką ketinu perrašyti ant vyro, o pati grįžti į darbą. Abu būsime dirbantys. Ar čia viskas gerai?
Kitas klausimas. Ar, tarkime, grįžus į darbą paaiškėtų, kad nesusitvarkau, galėčiau tęsti VPA iki termino pabaigos? Ar darbdavys įsipareigoja laikyti tą darbo vietą, ar jau tokiu atveju grėstų atleidimas?
Kaip skaičiuojamas darbo stažas dirbant pusę etato?
Azija13 parašė:
Sveikos.
Antrų metų išmoką ketinu perrašyti ant vyro, o pati grįžti į darbą. Abu būsime dir…
Taip.
Taip.
Turi laikyti darbo vieta.
Taip pat kaip ir pilnu.
Jolanta-K@J mama parašė:
Taip.
Taip.
Ačiū!
Dar skaičiau, kad lyg galima tėčiui skirtą išmoką tiesiogiai nukreipti į mano sąskaitą? Kaip tai padaryti?
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai