coliuke01 parašė:
Pas mane skiriasi 6d, del to siuncia mane pas genetikus. Labai nerimauju😔
O pas jus identiški ar ne? Dalinasi vieną placentą ar dvejuose skirtinguose auga? ☺️
coliuke01 parašė:
Pas mane skiriasi 6d, del to siuncia mane pas genetikus. Labai nerimauju😔
O pas jus identiški ar ne? Dalinasi vieną placentą ar dvejuose skirtinguose auga? ☺️
Pučkoriukas parašė:
Pas mane identiski, dalinasi viena placenta 🙂
Istorija tokia, kad man buvo daryti ivf procedura, nusprendeme kelti dvi balstocistas. Pirmo echo metu gydytoja sako matau abu yra, antro echo metu vienas buvo didesnis, o kitas mazesnis ir gydytoja sake arba prisivis arba nunyks, trecio echo metu kur buvo mazesnis, jis ir nunyko, taciau salia kito atsirado antras identiskas. Gydytoja sake, kad pirma karta mato, kad taip butu. O paskutine karta dabar kai buvau echo, tai dare kitas gydytojas nes mano gydytoja serga, tai jis pasake del skirtumo reikia eiti pas genetikus ir daugiau nieko nepaaiskino, del to labai ir neramu pasidare😕
coliuke01 parašė:
Istorija tokia, kad man buvo daryti ivf procedura, nusprendeme kelti dvi balstocis…
Pas mane 4 dienos skirtumas, ir čia viskas gerai, 6 dienos ne ką didesnis skirtumas. Greičiau registruokitės kažkur, kad ir mokamai, nes nervai tikrai brangiau kainuoja ☺️ tikiu ir linkiu, kad viskas būtų gerai ❤️❤️
Pučkoriukas parašė:
Pas mane 4 dienos skirtumas, ir čia viskas gerai, 6 dienos ne ką didesnis skirtumas. Greičiau registruokitės kažkur, kad ir mokamai, nes nervai tikrai brangiau kain…
Aciu jums labai🫶
coliuke01 parašė:
Istorija tokia, kad man buvo daryti ivf procedura, nusprendeme kelti dvi balstocis…
Geriau jau pasitikrinti,bet aisku bandykite save raminti,kad viskas gerai. Mane kiek kur siunte visada raminu save ir tikiu,kad viskas ok. Cia tik patikra kurios reikia ir viskas ❤️ as net svedijoje pabuvojau del transfuzijos sindromo,bet atskridus pasake ,kad operacijos nedarys ,nes kaip ir viskas ok. O dar juokauju skrendant,kad bus grazus kai nuskrisiu ir pasakys ,kad nereikia ,nes tokia nuojauta turejau ,kad man viskas gerai ,kad daktarai klysta. Ir visada taip sau kartoju,protas labai didelis ginklas 🙂❤️ laikykitės ❤️
Pučkoriukas parašė:
Na aš po apžiūros su gydytoja pajuokavau, kad mano tikslas dabar 30 sav., po to 34 ir 37 ☺️ sako ojj neee, 36 savaičių turi baigti nėštumą, jeigu noriu toliau, turi…
Identiški ir pas mane,bet dar nkada neesu uzklaususi iki kiek leis ir ka darytu, ar guldo su dvynukais ir tt. Zodziu nieko dar neklausiau. Bet kaip ir jus raset,mano tikslai irgi savaites. Dabar jau laukiu tu34sav ,kai pakankamai saugi riba jau. Nors 35sav skaiciau,kad su dvynukais isvis puiku. Pas mane jos daugiausia 4proc skyrėsi pakolkas,buvo net 0proc,tai daktare sake nemačiusi dar taip 🤭 bet kad ir kaip butu itare transfuzijos sindromą, nes viena daug maziau vandenu turejo,bet dbr ussilygine ir viskas gerai su vandenimis. Bet va po savaites atvaziuoti,nes nepaauge tiek kiek turejo po praeito vizito 🤷♀️ zodziu pilna isukiu
Tai si pirmadienį as irgi uzklausiu kaip del tu savaiciu su identiskais dvynukais. Kazkaip ir norisi greiciau ,nes jau sunku su dviem darosi,cia ne viena leliuka nešioti. O ir vaikai is mok vis kokia batcila uznesa,vis jau susergu ir as,bet sunku kai yra daugiau seimos nariu tu ligu išvengti. Tik idomu kiek ligoninėje laiko pagimdžius 35,36sav ir kaip del geltos ir pan. Noretusi namo greiciau su sveikais vaikuciais 🙂
Viktorijos parašė:
Geriau jau pasitikrinti,bet aisku bandykite save raminti,kad viskas gerai. Mane kiek kur siunte visada raminu save ir tikiu,kad viskas ok. Cia tik patikra kurios re…
Aciu labai, gal tikrai per daug pergyvenu. Aisku dar susidejo tai, kad ne pas savo gydytoja buvau ir taip sakyciau atsainiai viska ziurejo, nieko nekomentavo. Tai po vizito iskart po dvieju savaiciu uzsirasiau pas savo gydytoja, tikrai manau jau bus pasveikus. Bet aisku rytoj gausiu siuntima pas genetika, tai iskart skambinsiu ir ten registruosiuos 🙂
pasakykit mamos ar jus kamuoja Braxton Hicks, paruosiamieji saremiai?
man prasidejo kai buvo 16 sav, budavo po kelis i diena. tarpusventy taip isivaziavo, kad galvojau jau prasideda gimdymas. kas minute, kas dvi, kartais po 10. skambinau i ligonine, sako jei nera kraujo, netankeja sitie saremiukai ir netampa skausmingi tai nieko blogo, tiesiog ilsetis ir gerti daug vandens. tai pati sau paskyriau beveik gulima rezima, nes po teisybei, net stoveti sunku kai uzeina. ilsiuosi, vandeni galonais varau, bet vakar is viso 128 suskaiciavau, siandien iki pietu jau virs 40. didelio skausmo nera bet maudzia ir sutraukia pilva kaip akmuo pasidaro.
Einu uz valandos pas gine privaciai nes talonu net su siuntimu NERA - gavau tik sausio galui. nors turejo buti echo sia savaite
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai