audrakoveroviene parašė:
Sveikos,laukiuosi dvynuku noreciau prie jusu prisideti.
Sveika prisijungusi.....
audrakoveroviene parašė:
Sveika prisijungusi.....
audrakoveroviene parašė:
Sveika prisijungus ;-) Tikrai kokia turtinga mama
audrakoveroviene parašė:
sveika prisijungus
Sveikos mamytes! Dar nedrystu jungtis ,bet jeigu viskas bus gerai noreciau jungtis i jusu gretas
turejau echoskopa ir gyd patvirtino,kad laukiuosi dvyniu,bet kotais uzkliuvo vieno gemaliuko forma,ir labai geru vilciu nesuteike... sake ,kad gali ivykti savaiminis persileidimas... Reikia islaukti savaite laiko,o tada jau bus aisku,ar nestumas vystosi sekmingai,ar plaka sirdeles,nes kolkas sirdeliu veiklos nemate,bet ir laiko mazai 5-6sav.
Kaip jums buvo? ar buvo kazkas negero prognozuota? jetus kaip nerimauju...
Eglyteee parašė:
Sveikos mamytes! Dar nedrystu jungtis ,bet jeigu viskas bus gerai noreciau jungtis i jusu gretas![]()
labu, maziau nervuokites, bus kaip bus, man nustate 5 savaiciu dvynukus, vienas buvo mazelesnis ir perspejo kad gali nunykti bet turiu abu
jei nunyks vadinasi taip turejo buti, juk geriau nunyktu nei gimtu su kokiais trukumais ar neissivystimais, organizmas zino geriau kaip turi buti, ramiai, laukit, laikas parodys kiek kliackiuku bus ;)
Eglyteee parašė:
Sveikos mamytes! Dar nedrystu jungtis ,bet jeigu viskas bus gerai noreciau jungtis i jusu gretas![]()
Sveika, man 5ta savaite pamate net tris puslytes, viena ju labai mazyte buvo, del formos nezinau, nes nemanau, kad ke ten gakejo iziureti. Iskart sake, kad gali ta mazyte nunykti, ir kai nuejau 8-ta savaite, jau rado tik dvi. O ir gerai, nes neisivaizduoju kaip tris reiktu isnesioti. Taip kad visko dar gali buti, o jei ir forma ne tokia, tai gal ir butu gerai, kad gamta viska sutvarkytu.
As tikiuosi man nebus kaip laikrasty rase, kad laukesi dvieju i pagimde tris
Eglyteee parašė:
Sveiki, reikia tikėti, kad viskas bus gerai
ir mane gydytoja "paguodė" pirmą kartą darydama echoskopą - "matau du, bet vienas labai mažas, nepergyvenk, iškris"
Ačiū Dievui jos prognozės neišsipildė ir dabar turim dvi gražuoles mergytes
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai