Sermuonelis parašė:
o as tai tik galiu prisest cia kai vaikas pietinio pokaicio miega, nesuprantu kaip kitos gali cia visa diena dalyvaut diskusijose...![]()
Na mano vaikas jau 2val kaip miega, o pries tai zaide su zaislais....
Sermuonelis parašė:
o as tai tik galiu prisest cia kai vaikas pietinio pokaicio miega, nesuprantu kaip kitos gali cia visa diena dalyvaut diskusijose...![]()
Na mano vaikas jau 2val kaip miega, o pries tai zaide su zaislais....
ziuriu uzvirus nemaza diskusija del gimdymo namie
seip tik man vienas klausimas kyla, kai ligoninej gimdai, tai vistiek mediku ne vienas mato gimdyve, vaika ir aisku, kad butent ta moteris yra pagimdzius... o jei iteisins gimdyma namie, kas suziures ar tikrai ta moteris yra pagimdzius ar tik pardave vaika? juk kiek suprantu priima namie tik viena gydytoja ar pribuveja
dayaNuray parašė:
nepereisim. aš džiaugiuosi, kad duodu vaikui tai, kas nepakeičiama. o ar pati išvirsiu košę ar nupirksiu po bemiegės nakties jau antraeiliai dalykai, kurie neapsprendžia mamos gerumo.
o MP apsprendzia
nu va ir nauja pasipykim tema
dayaNuray parašė:
kur čia pasmerksi, gi šauks, kad neturėjo, o ne kad tingėjo tąsytis. o va jei košės nupirkai, o neišvirei tada jau tada tinginė ir nesvarbu, kokios aplinkybės.
visiškai sutinku
Aš va taip pat sakiau, kad mano mama neturėjo pieno, tai ir aš nemaitinsiu, nebus pieno. Aišku, ištikus mėnesio pieno krizei, pieno sumažėjo, bet noras pačiai maitinti nugalėjo ir pieno pagausinau
nenuleidau rankų
nors teko ir mišinėlio duoti kartą į parą. Nors aš tyreles ir košes pati verdu, bet nematau nieko blogo ir pirktinėse.
Lūšiukė parašė:
ziuriu uzvirus nemaza diskusija del gimdymo namieseip tik man vienas klausimas kyla, kai ligoninej gimdai, tai vistiek mediku ne vienas mato gimdyve, vaika ir aisku, kad butent ta moteris yra pagimdzius... o jei iteisins gimdyma namie, kas suziures ar tikrai ta moteris yra pagimdzius ar tik pardave vaika? juk kiek suprantu priima namie tik viena gydytoja ar pribuveja
![]()
Paziurejau as siandien ta filma "Lengvas raganavimas"... jokio meno as ten nematau, tik plikas panas vandeny besiglostancias, fu, man buvo labai nemalonu ziuret...
Sveiku protu negaliu suvokti kokie yra gimdymo namie privalumai... ir kas skatina busimas mamas taip elgtis? Gal joms ten smegeneles kazkas praplauna "gimdymo kursuose"?
brigeliukas parašė:
oi kokia as ziauri,piena duodu nuo 1.5 menesiuko![]()
![]()
![]()
va va,kai apie koseles,tai kiekvienos asmeninis reikalas,kai jau apie piena tai tik vienas variantas
![]()
apie koki cia piena eina kalba?
MONCELIZA parašė:
Aplamai gimdymas namuose cia kaip mada dabar atsiranda, tai tik tiek manau, nes Europoj tai iteisinta, o lietuves kaip kokios kvaileles ka banda daro ta ir mes darykim
Sermuonelis parašė:
Paziurejau as siandien ta filma "Lengvas raganavimas"... jokio meno as ten nematau, tik plikas panas vandeny besiglostancias, fu, man buvo labai nemalonu ziuret...Sveiku protu negaliu suvokti kokie yra gimdymo namie privalumai... ir kas skatina busimas mamas taip elgtis? Gal joms ten smegeneles kazkas praplauna "gimdymo kursuose"?
man netgi slykstu pasidare kai paziurejau....
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai