fenix parašė:
Kelintoj haliucinacijoj AŠ pasigyriau?Ar jūs sapnuodama gal rašot?
kaip suprantu iš JŪSŲ pasisakymų ,gerbiamoji, visi kiti durni, tik JŪS viena protinga !
fenix parašė:
Kelintoj haliucinacijoj AŠ pasigyriau?Ar jūs sapnuodama gal rašot?
kaip suprantu iš JŪSŲ pasisakymų ,gerbiamoji, visi kiti durni, tik JŪS viena protinga !
ievi parašė:
Lb išsamus straipsnis. Ir aš žaviuosi Norvegija dėl to. Bet vis dėlto kai kur perspausta. Yra diskriminacija dėl negalios, šokiruoja vaiko atėmimas motyvu, kad tėv…
As apie visa tai isvis neturiu stiprios nuomones, nes nesu daug domejusis ar analizavusi. Bet idomiu minciu sukele. Siektiek isryskino, kodel butent noriu savo vaikus israut is Lietuvos, ir uzauginti juos vakarietiskoje kulturoje... Nes ta sunku paprastai paaiskinti - tiesiog toks instinktas, kad bus laimingesni ir geresni zmones...
fenix parašė:
Va gerulį rašinėlį paskaičiau šiandien. Taip įžvalgiai atveria kultūrinius skirtumus! m.delfi.lt/ringas/article.php?id=72030238
jaučiasi, kad tik delfi teskaitote, tiek to išprusimo, tik muilo burbulas.
fenix parašė:
As apie visa tai isvis neturiu stiprios nuomones, nes nesu daug domejusis ar analizavusi. Bet idomiu minciu sukele. Siektiek isryskino, kodel butent noriu savo vaik…
ne Lietuva cia kalta, jeigu jus namie tokia kaip forume, tai tada reikia pradeti nuo saves, o ne nuo salies
tikita403 parašė:
Tai? Nu tai ir analizuokites, kodel apie save esat tokios blogos nuomones (juk nesnekat uz visus, o tik uz save - cia daug kas pasakytu visai kitaip, nei jus). Prie ko cia as, kad jus nepilnavertiskumo kompleksai kamuoja? Juokelius, zinokit, as jau vakar uzbaigiau, ir siandien rimtai pertrauksiu per danti visus norincius
Tai jei nenorit irgi paskui prasineti, kad jus paliktu ramybeje, tai susilaikykit nuo komentaru apie mane
Pati gyvenu Norvegijoje, ir man patinka ju poziuris i vaikus, kad vaikas pats turi save realizuoti, ju darzeliu-mokyklu sistema, mano vaikas darzelyje patiria tikra vaikyste, be jokiu negalima
bet kad yra kulturiniai skirtumai tai yra.. ir ilgiau pagyvenus tai labai pasijaucia, ypac kai lietuviai savo charakteriu tikrai skiriasi nuo norvegu.. Man norvegai yra per leti, viskas daroma per letai, jie i akis sypsosi o uz akiu sneka.. ir kas blogiausia Norvegijoje, kad cia per daug kitatauciu, kitu kulturu, poziuriu..
tikita403 parašė:
ne Lietuva cia kalta, jeigu jus namie tokia kaip forume, tai tada reikia pradeti nuo saves, o ne nuo salies![]()
Nu va dar viena, lygioj vietoj pasijautusi kalta. Nugi nebuklit tokios grieztos sau, moterys
O jei atejot parasyt kazka asmeniskai apie mane, tai prasom- meginkit laime, uz pasekmes neatsakau
tikita403 parašė:
jaučiasi, kad tik delfi teskaitote, tiek to išprusimo, tik muilo burbulas.
Parasykit kanors protingo i Verslo Zinias - mielai perskaitysiu. Moksliniu straipsniu i tarptautinius leidinius irgi galit mestelt ;)
freedom parašė:
Pati gyvenu Norvegijoje, ir man patinka ju poziuris i vaikus, kad vaikas pats turi save realizuoti, ju darzeliu-mokyklu sistema, mano vaikas darzelyje patiria tikra…
As kazkada turejau darbo reikalais delegacija sveciu is NO. Surengiau jiems pazintine ekskursija, Lietuva parodyt. Priplanuota buvo Vilniaus pagrindiniai taskai, Trakai ir t.t. Tai jo - pasedejom kavinukej Pilies g, pasedejom kibininej Trakuose, ir pasedejom samdytam autobuse - dienoj tik tiek valandu tebuvo
Atsipute tokie
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai